Mazzelstars Vr1 – Watergras Vr1 (Beker)

Vrijdagavond moest Mazzelstars aantreden tegen Watergras voor de beker in de Veur. Watergras speelt in de eerste klasse en al snel bleek dat het een taaie ploeg was. Direct werd er door Watergras verdedigend gespeeld en moesten wij het spel gaan maken. Onder het toeziend oog van vele supporters, cameravrouw Lucy en de nieuwe sponsor van Dames 1, Hans Bramsen werd er volop druk gezet op de goal van Watergras. Diverse ballen schampte de paal en het zijnet, maar gingen er niet in. De rust werd dan ook ingegaan met een 0-0 stand. De tweede helft werd de druk voor Watergras te groot. De 1-0 en 2-0 volgden elkaar hierna al snel op. Watergras zag in dat wij toch de betere ploeg waren en de koppies gingen wat hangen. In een rap tempo werden uiteindelijk via mooie uitvallen en combinaties de 3-0 en 4-0 ingeschoten. QWederom werden we bijgestaan door Margot en Tansu. Onze dank wederom daarvoor. De einduitslag was er weer een om trots op te zijn nl; 6-0. De laatste 8 van de bekerronde zijn dus wederom bereikt. Een goede wedstrijd die weer succesvol werd afgesloten.

Na de wedstrijd werden de dames en begeleiding in de nieuwe presentatiepakken gestoken. Deze werden door ” De Klussenier Hans Bramsen” ter beschikking gesteld zodat wij vanaf nu als een team aankomen bij elke uit- en thuiswedstrijd. Door Lucy werd vervolgens een fotoreeks geschoten. Afgesloten werd met een nieuwjaarsreceptie in sportcafé de Veur. Hierbij werd onder luid applaus afscheid genomen van oud secretaris Pieter van Boven zoals u verder op deze site kan lezen.

De volgende wedstrijd wordt een lastige en wel tegen Berkel (nr 2 in competitie) a.s woensdag. Wilt u de dames steunen? Kom dan woensdag 14 januari om 19.00 uur naar de Vermeulen hal te Berkel en Rodenrijs.

Tot de volgende !!!!!

Verslag door: Ben

 

Sorry, comments are closed for this post.

MENU