Mazzelstars Vr1 verliest nipt van de kampioen

Mazzelstars Vr1 verliest nipt van de kampioen

Woendag 10 april – De dames van Mazzelstars Vr1 mochten voor de laatste speelronde in de competitie afreizen naar Gorinchem, waar in de Rappardhal gespeeld zou worden tegen kampioen ZVG/Cagemax. De wedstrijd zou om half 9 starten. Echter begonnen we iets later omdat de kampioen de schaal uitgereikt kreeg. Daarna werd vlak voor de aftrap door onze aanvoerder Paulien een bos bloemen namens Mazzelstars overhandigd om de thuisclub te feliciteren met het behaalde kampioenschap.

Dan begint de wedstrijd. ZVG begint scherp en voordat we het doorhebben staat de 1-0 op de scorebord. Mazzelstars krijgt daarna wat kansen, maar de gelijkmaker komt vanaf de stip. Een handsbal zorgt voor de strafschop, die door Tansu werd benut.
Deze editie van ZVG – Mazzelstars zou weer een spannende worden. De hele eerste helft zijn de teams aan elkaar gewaagd. Kirsten van O maakt een geweldige goal uit de draai die precies in de hoek en buiten het bereik van de keeper valt. Mazzelstars scoort nog een keer door Kirsten K, maar helaas lukt het ZVG om ook nog twee goals te maken waardoor de ruststand 3-3 is.

Waar in de eerste helft het ZVG was die hoog druk zette en Mazzelstars een behoudende tactiek had, was het spelbeeld van de tweede helft precies andersom. De dames zetten de kampioen meteen onder druk die daar maar moeilijk uit konden komen. Lang gaat het goed, maar uit een indirecte vrije trap, omdat de scheids vond dat Danique de bal te lang vast had, wordt het 4-3. Daarna gaat het snel. De kampioen maakt nog twee goals en met een 6-3 tussenstand lijkt de wedstrijd gespeeld.
Maar Mazzelstars geeft niet op. Ondanks dat we maar 1 wissel meehadden vandaag, tegenover de 5 van ZVG, blijven de dames knokken voor wat ze waard zijn. Met nog 5 minuten op de klok valt de 6-4 door Kirsten van O door een voorzet van Kirsten K en 3 minuten later valt de aansluitingstreffer door Lizzy die de bal van Tansu krijgt en de 6-5 kan binnen tikken.
Met nog 1 minuut 15 op het scorebord gaat Danique eruit en komt Kirsten van O als vliegende keep in het veld. Ondanks dat het ZVG niet lukt om onder de uit te komen, weten wij net niet de gelijkmaker te scoren die we toch zeker verdienden.

De dames hebben geknokt voor wat ze waard waren, bewezen dat ze over een geweldige conditie beschikken en wat pech gehad in de afwerking.

Maandag strijden de meiden tegen zvv Den Haag voor een plekje in de bekerfinale. Komt allen kijken en moedig onze toppers aan. Aanvang: 20.00 uur in sporthal de Veur, Zoetermeer

Verslag door: Martin

Sorry, comments are closed for this post.

MENU