Mazzelstars vr1 – Tpp vr1

Mazzelstars vr1 – Tpp vr1

Na een lange rustperiode weer aangetreden voor de eerste wedstrijd van het seizoen.
Het team is qua spelers iets gewijzigd. Zo zijn er twee nieuwe speelsters ( Anique-Sibel) en een nieuwe keepster ( Lindsay).
Tpp bleek te bestaan uit een team van een aantal oude bekenden. Zo waren er twee speelsters van het oude team van Pernis en een speelster van Watergras nieuw in dit team.
De wedstrijd aangevangen met goede moed en uiterst geconcentreerd. Na het aftasten van elkaars speelstijl bleek dat Tpp een goed team op het veld had gezet. Direct werd er druk gezet op onze verdediging. Dat resulteerde in een 0-1 achterstand. Kort daarna werd echter de gelijkmaker in geschoten en koersden we af op een evenwichtige wedstrijd met kansen van twee kanten. De tweede helft werd dan ook gestart met de 1-1 op het scorebord. Langzaam maar zeker kreeg Tpp de overhand qua kansen en doelpogingen. De stand liep uit naar naar een 1-5 achterstand. Ondanks deze stand werd er behoorlijk doorgevoetbald en werd er door ons nog een doelpunt gemaakt wat resulteerde in de eindstand 2-5. Ondanks dit resultaat zit er zeker een mooi seizoen in voor ons team. Als een ieder aan elkaar gewend is en men elkaar goed kan vinden in het veld voorspel ik in de toekomst nog mooie uitslagen in ons voordeel.
Tot de volgende wedstrijd.

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU