Mazzelstars Vr1 pakt weer drie punten net voor winterstop

Mazzelstars Vr1 pakt weer drie punten net voor winterstop

Na afgelopen vrijdag twee punten te laten liggen tegen Feyenoord Vr2, werd het tijd voor Mazzelstars Vr1 om 3 punten te pakken tegen nummer laatste Barendrecht Vr1.

Iets later dan 20 uur begon de wedstrijd in Topsportcentrum Rotterdam.In het begin was het tempo van beide ploegen erg laag. Beide ploegen kregen op en neer kleine kansjes. Tot Mazzelstars op een goed moment een kans kreeg. Lizzy aan de bal die een mooie pass op Kirsten K. kon geven en met haar snelheid net op nippertje met een puntertje de bal achter de keeper van Barendrecht plaatste. 0-1. Kort daarna wist Sibel het doel te vinden na een pass van Kirsten K, 0-2.
Een vrije trap van Kirsten K. was snoeihard recht op de keepster van Barendrecht. Barendrecht had moeite met opbouwen, want mazzelstars verdedigde compact. Even onoplettend verdedigen van Mazzelstars en scoorde Barendrecht bijna.
Het tempo zakt weer in, tot Marieke als laatste vrouw een pass geeft aan sibel, die een een-twee zocht met lizzy en net naast het doel schiet.

In de rust werd de tactiek nog een keer besproken en benoemt hoe we beter konden gaan staan.

De 2e helft werd er meteen druk gezet op he balbezit van Barendrecht. Kirsten K. met mooie solo via zijkant keihard schot recht op de keeper van Barendrecht. Stand blijft 0-2. Kort daarna Paulien een gele kaart te weinig afstand bij intrap (bal was voor Mazzelstars). Een 4-3 situatie, dus het was van belang om in balbezit te blijven. Gelukkig kirsten K. met haar snelheid die de bal kan en klaar kon neerleggen voor Kirsten van O die De 0-3 scoorde. Nog geen minuut later wist Barendrecht toch de doel vinden, 1-3. Paulien mocht weer het veld in, dus weer met gelijk aantal spelers.
Mazzelstars was de betere ploeg. Het werd 1-4 door een tweetjes combinatie tussen kirsten en sibel, sibel scoorde. Barendrecht probeerde wel wat. Lukte meestal niet door de muur van Mazzelstars heen. Mazzelstars kreeg steeds meer en meer kansen, maar elke keer stond de keeper van Barendrecht in de weg. En Mazzelstars en miste op het laatst de scherpte om af te maken. De stand op het Scorebord zou hoger moeten zijn.
Eindelijk na vele kansen wisten marieke en kirsten kok door een goede combinatie het net te bereiken, laatstgenoemde scoorde 1-5. En kort daarna scoorde Lydia, 1-6. En dat was de einduitslag. 3 punten zijn binnen! We wensen jullie een fijne feestdagen en gelukkig Nieuwjaar 2020! Tot volgende jaar!

Verslag door: Marieke en Dave

Sorry, comments are closed for this post.

MENU