Mazzelstars Vr1 pakt drie punten tegen Barendrecht Vr1

Mazzelstars Vr1 pakt drie punten tegen Barendrecht Vr1

Op maandag 23 september speelde Mazzelstars Vrouwen 1 tegen Barendrecht Vrouwen 1. Elk jaar weer een lastige tegenstander, waarin het alle kanten op kan gaan. Van tevoren was duidelijk dat Barendrecht een iets andere samenstelling had dan de afgelopen jaren. En zelfs de eerste twee wedstrijden had verloren. Hoe ziet het team eruit? Moet Mazzelstars vrezen? Staat Mazzelstars een verrassing te wachten? Kan Mazzelstars de punten meenemen? Eerst werd er nog even afgekeken bij Mazzelstars Vrouwen 2 die ook tegen een Barendrecht team (Vr3) moest ballen. Zij wonnen uiteindelijk in een pittige pot met 4-7. Kon Vrouwen 1 ook de winst pakken zodat de damesselectie met zes punten richting Zoetermeer kon teruggaan?

De wedstrijd begon iets later dan gepland. Met drie wissels begon vrouwen 1 aan de wedstrijd. Wel even wennen, want zowel bij vr 1 als vr2 waren er drie wissels. Dat betekent dat we sinds tijden weer zo’n uitgebreide selectie hebben! Top! De wedstrijd was een beetje rommelig. Verdedigend stond het niet top en waren de dames een beetje onrustig. Na een aantal kansen was het na 15 min raak. Marit breekt uit, schiet op de paal maar kan in tweede instantie toch scoren. Twee minuten later is het Marieke die via links opkomt, langs een speler rent en de bal in de verre hoek achter de keeper schiet. De 0-2. Barendrecht krijg ook nog een paar kansen, waarbij een schot van afstand maar word gekeerd door keepster Nicole. Ruststand 0-2.

Na een peptalk van coach Martin dat de dames toch echt anders moesten gaan voetballen (meer het eigen spelletje) om de winst binnen te halen, trapten Vr1 de tweede helft af. N tien minuten maakte Marieke haar tweede doelpunt van de avond en zette de 0-3 op het scorebord. Barendrecht kwam nog een aantal keer gevaarlijk uit de hoek zetten en door verdedigend goed werk van de speelsters en keepster Nicole die een aantal keer de bal wist te keren, bleef het 0-3. Toch op een moment kon een speelster van Barendrecht toch uithalen en maakte de 1-3. Nu was het de taak van Mazzelstars om vol te houden, goed te blijven verdedigen, de aanval te zoeken en vooral de taak om niet de 2-3 om de oren te krijgen. Door hard werken lukte die en kon Kirsten K. vlak voor het einde van de wedstrijd de 1-4 maken door naar binnen te draaien en uit te halen. Blijdschap bij het fluitsignaal, want de winst was binnen en de zes punten (van Vr1 en Vr2) zijn binnen en mochten mee naar Zoetermeer.

Vrijdag 4 oktober weer een thuiswedstrijd. Om 20 uur speelt Vr2 tegen Barendrecht Vr2 en om 21 uur speelt Vr1 tegen TPP/ Feyenorrd Futsal Vr2 in sporthal De Veur. Een mooie avond vol voetbal en spanning! Ben je erbij?

Verslag door: Paulien

Sorry, comments are closed for this post.

MENU