Mazzelstars vr1-Mazzelstars vr2

Mazzelstars vr1-Mazzelstars vr2

Ook in de competitie spelen de dames van Mazzelstars tegen elkaar daar ze in dezelfde poule zitten. Ook vrijdag 8 april was het weer zover. Een mooie generale repetitie voor de halve finale misschien. Mazzelstars 2 zette vanaf het begin behoorlijke druk op de verdediging van het 1e. Diverse aanvallen werden opgebouwd richting de keepster echter kwam het niet tot scoren. De verdediging van het 1e stond op zijn plek en was alert. Dat was overigens ook het geval voor de verdediging van het 2e alleen wist men de eerste tegen treffer niet tegen te houden. 1-0.

De wedstrijd ging gelijk op aan beide kanten en de keepsters moesten regelmatig aan de bak. Toch kon het 1e de stand uitbouwen en al snel stond het 3-0. Deze stand was overigens voor het 2e niet een reden om het maar te laten gaan. De dames bleven in hun spel en bleven proberen de stand naar zich toe te trekken. Dat lukte door de 3-1 aan te tekenen. Deze stand bleef een redelijke tijd op te scorebord staan. De 4-1 werd middels een penalty ingetikt en het laatste doelpunt , 5-1, werd kort daarna gemaakt.

De volledige winst dus in dit geval naar de dames van 1. Zoals eerder geschreven een mooie generale repetitie voor de halve finale? Schrijver denkt het niet omdat die wedstrijd weer in een heel andere setting wordt gespeeld met kansen voor beide teams. 22 mei om 21.00 uur in de Veur zal blijken wie op de finale dag mag verschijnen tegen ZVV Den Haag of ARC. Voorlopig is eerst volgende week vrijdag Barendrecht de eerste tegenstander voor het 1e en halve finale speelsters ZVV Den Haag de tegenstander voor het 2e.
Tot dan!!!

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU