Mazzelstars Vr1 lijdt onnodig puntverlies

Mazzelstars Vr1 lijdt onnodig puntverlies

Vrijdag 22 november moest Mazzelstars Vr1 weer voor de competitie spelen. Na de verloren bekerwedstrijd tegen ZVV Den Haag een week eerder, waren de meiden gebrand op een overwinning. En natuurlijk nu weer volledig met het hele team. HBSS was de tegenstander. Altijd afwachten met welke spelers ze op het veld staan, want de afgelopen wedstrijden is wel gebleken dat HBSS heel wisselend presteren. Toen de dames het veld opkwamen was een ding zeker… HBSS was in de meest sterke formatie dus dat beloofde een spannende pot te worden.

De wedstrijd begint en Mazzelstars kan vrij snel de scoren openen. Na drie minuten spelen schiet Kirsten K. na een pass van Lizzy de bal hard binnen. Twee minuten later is het HBSS dat toch op 1-1 kan komen door een onverwacht en mooi geplaatst schot. Het is wederom Kirsten K. die door een combi Lizzy en Kirsten v O. die de bal breed legt, vol uit kan halen en met een beetje geluk – nadat de keeper hem tegengehouden had – in het goal rolt.
Lizzy kan daarna zelf met een mooi schot de 3-1 binnenschieten. Het ging lekker, helaas gebeurt er daarna iets waardoor Mazzelstars het weer even laat lopen en HBSS toch weer in drie minuten tijd twee doelpunten kan maken. Dan staat het weer 3-3. Met nog 7 minuten op de klok is het aan Mazzelstars de taak om in ieder geval met een gelijke stand de rust in te gaan. Alleen denk Lizzy en Paulien daar anders over. Door een mooie voorzet van Lizzy van eigen helft kan Paulien de bal direct met haar linker binnenschieten. Ruststand 4-3.

In de rust worden de meiden toegesproken door coach Martin. Hij is niet tevreden over het spel. Er moet meer snelheid in en er moet slimmer met de bal omgegaan worden. Er wordt besloten om meer druk te zetten. Dit resulteert in twee doelpunten. Lizzy neemt de bal weer op haar slof en schiet de bal hard binnen. Daarna is het Lydia die wacht op het juiste moment. Paulien maakt ruimte door het ‘meetrekken’ van een speelster waardoor Lydia zelf kan uithalen. Het ziet er rooskleurig uit, want dit is het spel waar Mazzelstars HBSS mee kan uitschakelen. Maar dan is er toch weer iets waardoor Mazzelstars niet meer goed in positie staat, foutjes maakt en de voorsprong van 6-3 verspilt. Binnen no-time komt HBSS in de laatste minuten terug tot een 6-6. Helaas! Dit had niet gehoeven! Niet gemogen. HBSS heeft goed gespeeld en gebruik gemaakt van de fouten van Mazzelstars.

Deze wedstrijd maar snel vergeten! Deze week weer een bekerwedstrijd, ditmaal in Groningen!
Dus ‘kom kijken’ hoeven we dit keer niet te zeggen, tenzij je in de buurt van Groningen woont 🙂

Verslag door: –

Sorry, comments are closed for this post.

MENU