Mazzelstars vr1 in Finale KNVB beker !!!

Mazzelstars vr1 in Finale KNVB beker !!!

Raar. Dat is het goede woord denk ik voor de halve finale KNVB beker afgelopen vrijdag avond in de Veur. De halve finale bereiken is al een kunst maar om deze te bereiken met de volledige selectie van het vrouwenvoetbal van de Mazzelstars is raar. Dat betekent namelijk dat je dus ook tegen elkaar in actie komt. Een lichtpuntje is dat op zeker het 1e of 2e team de finale gaat spelen. Wat ook zeker is is dat een team de finale niet zal bereiken. Raar dus. De wedstrijd werd aangevangen met op de tribune een groot aantal supporters die alle Mazzelstars dames aanmoedigden. De eerste helft waren beide teams enorm aan elkaar gewaagd. Vrouwen 2 speelde sterk en de druk werd hoog opgevoerd op de verdediging van vrouwen 1. Deze konden de druk weerstaan en gedurende het einde van de eerste helft was er een echte wedstrijd ontstaan. De rust werd ingegaan met een 1-0 voorsprong voor vrouwen 1.

Na enige tactische woorden van beide coaches werd er gestart met de tweede helft. Daarin zou blijken dat vrouwen 1 uiteindelijk sterker was en werd daar de 2-0 en de 3-0 al snel bijgeschreven op het scorebord. De gehele wedstrijd was er een gezonde spanning en rivaliteit tussen de beide ploegen en uiteindelijk wist vrouwen 1 de finale te bereiken door de eindstand op 6-0 te zetten!!! Troostende woorden voor het goed spelende tweede team waren er in overvloed maar schamen hoefden de dames zich zeker niet. Het eindresultaat is dat Vrouwen 1 voor de derde achtereenvolgende in de finale zal staan. Dat is een unicum en zover schrijver weet is dat nog niet eerder voorgekomen. Zeker niet in het dames voetbal. Mazzelstars dames,van harte en succes in de finale.
De finale zal overigens gespeeld worden op maandag 9 mei te Schiedam. Komt allen de dames aanmoedigen als zij zullen strijden tegen de dames van ZVV Den Haag.
Tot dan !!!,!

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU