Mazzelstars VR1 gaan door in KNVB beker Hoofdklasse!

Mazzelstars VR1 gaan door in KNVB beker Hoofdklasse!

De dames van Mazzelstars VR1 hebben het helaas niet gered in de eerste ronde van het KNVB beker toernooi voor Eredivisie teams. De wedstrijd tegen Eredivisionist PFC VR1 uit Apeldoorn ging met 0-3 verloren. Door dit resultaat krijgen de Mazzelstars wel de kans om hun beker te verdedigen in de Hoofdklasse.
De sfeer zat er voor de wedstrijd gelijk goed in, met een tribune vol toeschouwers.
Nadat onze charmante speaker de line up door de zaal had laten galmen, begonnen de Mazzelstars aan een enerverende wedstrijd.
De eerste 10 minuten was het aftasten hoe de wedstrijd zich zou ontwikkelen.
Er werden een paar goede kansen gecreëerd door Mazzelstars, alleen leidde een van richting veranderd schot al vroeg in de eerste helft tot een doelpunt van PFC. Mede doordat de tegenstander het fysieke niet schuwde en de tegenstander iets teveel ruimte kreeg, maakten Mazzelstars het zichzelf onnodig moeilijk in de eerste helft.
Toch werden er verschillende goede kansen gecreëerd. Een aantal keer kwam een Mazzelstar vrij voor de goal, waarbij de keepster helaas een te groot obstakel bleek.
De rust werd bereikt met een 0-1 ruststand.
Na een peptalk in de rust gingen de Mazzelstars in de 2de helft op jacht naar de aansluitingstreffer. Er werd korter gedekt en het fysieke werd beter vorm gegeven.
Helaas werd een doelpunt afgekeurd en werd kort daarna aan de andere kant wel gescoord. Toch creëerden Mazzelstars veel meer kansen en was het wachten op een doelpunt. Dit doelpunt viel helaas niet door het ontbreken van een balletje wat net wel lekker viel. De 0-3 was nog voor de statistieken, maar het verlies was een feit.

De dames van Mazzelstars kunnen terugkijken op een leerzame wedstrijd, waarbij met iets meer geluk de wedstrijd een andere wending had kunnen krijgen.
Door het verlies in de eerste ronde van het KNVB eredivisie bekertoernooi, mag Mazzelstars VR1 zich nu gaan opmaken voor prolongatie van de KNVB beker in de hoofdklasse!

Rest te vermelden dat de wedstrijdbal was geschonken door café restaurant “de Veur”

Verslag door: Mazzelstar

Verslag door: Mazzelstar

Sorry, comments are closed for this post.

MENU