Mazzelstars Vr1 – Feyenoord Vr2

Mazzelstars Vr1 – Feyenoord Vr2

Op vrijdag 4 oktober, stond de wedstrijd tegen Feyenoord vr2(voorheen tpp) op het programma. Een echte topper in de hoofdklasse, zeker ook omdat beide teams afgelopen seizoen tegen elkaar streden in de finale om de knvb beker. Toen ging tpp (nu Feyenoord) er met de beker vandoor.

De meiden van trainer Martin Oosterveer wisten dus goed wat ze konden verwachten. Na een korte bespreking mochten de meiden de zaal betreden voor de wedstrijd. Na een korte warming-up begon Mazzelstars sterk aan de wedstrijd. Positioneel stonden de meiden goed en door een mooi opgezette aanval via Kirsten K, Sibel en Paulien mocht Kirsten K uiteindelijk rustig binnen tikken. 1-0.

Mazzelstars liet Feyenoord rustig opbouwen, en wachtte rustig af totdat ze weer konden toeslaan.
Dit keer was het een simpele één-twee tussen Kirsten K en Marit waarbij Kirsten K rustig binnen kon schuiven. 2-0!

De tweede helft ging Feyenoord meer druk zetten in de hoop wat te forceren. Hierdoor ontstonden er meer ruimtes en door een goede uitbraak van Lydia en Marit mocht Lydia uiteindelijk de 3-0 binnen tikken.

Mazzelstars maakte het zichzelf de laatste paar minuten onnodig moeilijk door onrustig te gaan voetballen. Feyenoord gaf niet op en scoorde daardoor de 3-1. Mazzelstars had meerdere mogelijkheden om uit te lopen in scoren maar dit wilde maar niet lukken. Twee minuten voor tijd kwam Feyenoord zelfs op 3-2 door een diepe bal, die vanuit achter werd gegeven, en rustig werd binnen gekopt.

Gelukkig wisten de meiden van Mazzelstars de gaten verder dicht te houden en hebben ze de 3 punten in Zoetermeer gehouden!

Maandag om 21.00u speelt Vr2 uit tegen Bristol Vr2 in het Topsportcentrum te Rotterdam en op woensdag neemt Vr1 het op tegen HBSS om 20.00u, ook, in het Topsportcentrum te Rotterdam. Kom je ons aanmoedigen?

Verslag door: Kirsten Kok

Sorry, comments are closed for this post.

MENU