Mazzelstars VR1 door naar halve finale KNVB beker

Mazzelstars VR1 door naar halve finale KNVB beker

En toen was het zover. De kwart finale KNVB beker werd afgelopen woensdag gespeeld door VR1 en VR2 in de Oosterpoort te Zoetermeer. Om niet het gras voor de voeten weg te maaien van de schrijver van het verslag van VR2 laat ik over deze wedstrijd niets los.

De coach van VR1 is op huwelijksreis( van Harte nog) en deze werd via whatsapp elke seconde ongeveer op de hoogte gehouden. VR1 heeft tot nu toe een goed seizoen gedraaid in de competitie. Echter de hoogste plek is niet meer haalbaar zodat de KNVB beker op een hoger plan is komen te staan. De afgelopen 2 jaar werd de finale al bereikt en voor de derde keer in de finale staan zou wel heel bijzonder zijn. Zover Is het nog niet maar de hoop is er uiteraard wel. Eerst de kwartfinale dus.

Aangetreden werd tegen het team Bristol/Osaka. Onder leiding van de KNVB scheids de heer Kuhn werd de wedstrijd aangevangen. Vanaf het eerste fluitsignaal werd er volop druk gezet door Bristol op de verdediging van onze vrouwen. De verdediging stond haar mannetje door elke aanval vakkundig om zeep te helpen. Keepster Lindsay was wederom in zeer goede doen en wist diverse schoten op de goal te stoppen. Sommige zeggen dat zij de “meest ontwikkelde speelster” is van VR1!!!!. De verdediging stond er dus prima bij en er werd hard voor elkaar gewerkt. Dat harde werken resulteerde voor de rust in een 1-0 voorsprong. Verder strijden was het advies en dat werd gedaan.

In de tweede helft werd binnen no time de 2-0 ingetikt. Bristol heeft goede speelsters maar Mazzelstars VR1 is een team en dat bleek nu weer. De 3-0 en 4-0 waren een feit. Toch wist Bristol ons een beetje aan het wankelen te krijgen. Halverwege de tweede helft stond het plotseling 4-2 en werd het toch nog spannend. Schuifelend op de bank werd er toegezien dat Bristol zelfs op 4-3 kwam. Spanning alom maar dat hoort bij een kwartfinale. Resultaat was dan ook dat VR1 doorrrrrrrrrrr is naar de halve finale met de einduitslag 4-3. Vanaf deze plek Van Harte Dames.

Tot de volgende !!!!!!!!

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU