Mazzelstars vr1-Barendrecht vr1

Mazzelstars vr1-Barendrecht vr1

En wederom een competitie wedstrijd. In dit geval tegen Barendrecht die de laatste tijd veel punten aan het verzamelen zijn. De wedstrijd onder leiding van René Heijnen was vanaf het begin een goede wedstrijd. Vooral de eerste helft werd er gedegen gevoetbald. Na het gebruikelijke aftasten was het Mazzelstars die uit een mooie uitgespeelde aktie de 1-0 scoorde. Voor deze stand waren er al twee pogingen op de lat en en via de lat op de rug van de keepster van Barendrecht geland. Uit deze pogingen kwamen echter geen doelpunten.

Barendrecht, die vlak achter Mazzelstars op de ranglijst staat, probeerde wel om de stand gelijk te trekken maar dat mocht niet baten. Diverse keren stond onze goalie weer op de goede plek. Het team van Mazzelstars is gegroeid. Ook al is het af en toe niet het mooiste voetbal, het is een team met een een grote T. Voor elkaar werken is op het lijf geschreven van deze dames.

De 2-0 werd binnen geschoten en op deze manier is de tweede plek in de competitie binnen handbereik. Uiteraard is deze nog niet zeker maar toch binnen handbereik. Mooie uitslag en op naar de volgende!!!!!!!!!!!!!!!!Die is overigens as woensdag 20 april tegen Berkel om 20.00 in de Vermeulen sporthal.

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU