Mazzelstars vr 4-Lugdunum vr3

Mazzelstars vr 4-Lugdunum vr3

2 wedstrijden achter elkaar in 1 verslag. Afgelopen vrijdag moesten we tegen nummer 2 stompwijk vr3, ondanks alle supporters die er waren konden we de punten niet pakken,het liep niet lekker en werd het 2-3 voor Stompwijk.

Maandagavond was Lugnudum te gast in sporthal Oosterpoort. Deze staan 5e in de poule maar zeer lastig om tegen te spelen.We waren zeer gemotiveerd om te winnen en wilden dit niet uit handen geven om bij de bovenste 3 mee te blijven draaien. Direct begonnen we met veel energie en druk te zetten,met zijn allen mee naar voren maar ook met zijn allen verdedigen. Er werden mo oie combinaties gemaakt en resulteerde 2x in mooi uitgespeelde doelpunten 2-0.

2e helft begon hetzelfde mooie combinaties, Lugdunum zag echter een kans en schoot 2-1…en in 5min nog 1x 2-2.. wat happend..dit mag niet..we gaven alles en daar kwam ie 3-2 maar Lugdunum kwam er ook weer doorheen 3-3 de laatste 10 min werden spannend..genoeg schoten op doel maar elke keer stond de keepster weer in de weg;) Toch wist Tansu vlak voor tijd te scoren en konden we de 3 punten mee naar huis nemen. Een spannende laatste thuiswedstrijd,nog 2 uitwedstrijden te gaan, Leo nogmaals bedankt voor het fluiten en de wijze woorden die ons hebt toegefluisterd;)

Verslag door: Jolanda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU