Mazzelstars Vr 1 grijpt net naast de bekertitel

Mazzelstars Vr 1 grijpt net naast de bekertitel

Vrouwen 1 van Mazzelstars heeft het seizoen helaas niet kunnen bekronen met een bekertitel. Wat was het mooi geweest als de dames het seizoen toch nog hadden kunnen afsluiten met de beker, maar het was ZVV Den Haag dat aan het langste eind trok.

Op maandag 14 mei stonden de dames voor de vijfde keer in de finale van de beker. Het eerste jaar werd de beker verloren en daarna werd drie jaar achtereen de beker gewonnen. Waar Mazzelstars vorig jaar nog de dubbel pakte, moest het dit jaar het kampioenschap aan zich voorbij laten gaan. Een leegloop in het Zoetermeerse team zorgde voor een moeilijk begin. In de competitie werd het nieuwe ZVV Den Haag dit jaar terecht kampioen. Om het seizoen te laten slagen waren de Zoetermeerse dames daarom extra gebrand op een overwinning.

De een speelde al voor de vijfde keer de finale en voor de ander was het de eerste keer. Ook het feit dat de dames gebrand waren op een overwinning, waren de zenuwen bij iedereen aanwezig. Voordat de wedstrijd begon, mochten de teams als ware helden opkomen en werden de namen van de speelsters, begeleiding, sponsoren en scheidsrechters omgeroepen. Onder luid gejuich van het toegestroomde publiek begon de wedstrijd iets later dan gepland. ZVV Den Haag begon sterk, maar Mazzelstars was goed gepositioneerd en kwam de afspraken na. Toch was het ZVV Den Haag dat de 0-1 maakte door een fout achterin. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, kregen ook veel kansen, maar de beide keepsters staken in goede vorm. Slechts tien seconden voor het rustsignaal kwam ZVV Den Haag via nog een verdedigingsfout op 0-2.

Na de rust gingen de vrouwen van Mazzelstars weer vol goede moed van start. Immers, de bal is rond en er waren nog 25 minuten om de achterstand om te zetten naar een overwinning. Dat moet te doen zijn, zeker in het zaalvoetbal. Mazzelstars kreeg meer druk zetten en meer naar voren voetballen. Dit zorgden voor meer kansen, maar helaas stonden de keepster, de paal en de lat in de weg. Mazzelstars maakte het niet af. En daar kwam het moment dat Den Haag het wel af kon maken, maar Den Haag wilde het nog even spannend houden en miste voor open goal. Niet veel later was het dan toch Den Haag die de eindstand op 0-3 bracht. Echter betekent dit niet dat Mazzelstars is weggespeeld. In tegendeel zelfs… de dames hebben mooi voetbal laten zien met geweldige combinaties. Het was voor het publiek een genot om naar deze wedstrijd te kijken.

 

 

 

 

 

 

ZVV Den Haag mocht de beker ophalen. De dames van Mazzelstars kregen een mooie medaille voor hun prestatie. Al met al een mooi seizoen na de vele wijzigingen van vorig jaar en de dames hebben een goede presetatie neergezet door vierde in de poule te worden en in de bekerfinale te staan.

Met dank aan alle supporters en de sponsoren EOnline, Boodschapjes.com, Sporthuis Pim Doesburg, De Klussenier Hans Bramsen, Dipas, C’est Bon Bon, Stylist Lilian Brijl, Café/Restaurant De Veur en het samenwerkingsverband met SV Gemini Zoetermeer.

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU