Mazzelstars verliest belangrijke punten!

Mazzelstars verliest belangrijke punten!

Vrijdagavond 21 april was het de laatste officiële thuiswedstrijd voor Mazzelstars. Bij winst was handhaven in de Eredivisie zaalvoetbal zeker. 

Onder luid gejuich van de supporters en sponsoren die uitgenodigd waren voor de laatste thuiswedstrijd, begon de wedstrijd tegen DWOW om 20.30 uur.

Mazzelstars liet DWOW eerst komen. Ook zij konden door winnen nog in de race blijven voor direct behoud. Het was Mazzelstars die de kansen creëerden en paar keer gevaarlijk was. Helaas was het onverwachts Daphne Schipper die de 0-1 scoorde voor DWOW (‘9). Doordat Mazzelstars paar keer gevaarlijk was, moest DWOW een paar keer aan de noodrem trekken. En Daphne Schippers geel kreeg. En waardoor 3 minuten voor tijd DWOW 5 overtredingen had staan. Dus Mazzelstars hoopte op die 10 meter vrije trap. Maar helaas. Dus de rust werd met een 0-1ingegaan.

De wedstrijd was zeker nog niet gespeeld. De kansen waren er gewoon maar er moest meer druk gezet worden om DWOW te verrassen. Dat lukte goed maar het doelpunt voor Mazzelstars bleef op zich wachten. De wedstrijd werd wat harder en dat resulteerde in 3 gele kaarten Iris Cocx, Paulien Otter en Susan van de Berg van Mazzelstars. En het was de gevaarlijkste van het veld, spits van DWOW Noa Hulzenbos die scoorde doordat ze goed doorliep op keepster Lindsay Maaskant die buiten haar gebied de bal moest aannemen (‘37) En een minuut later was het wederom Daphne Schippers die scoorde. Mazzelstars kreeg nog wel een kans, maar de wedstrijd was toen al gespeeld.

Volgende week speelt Mazzelstars tegen Drs Vijfje in Groningen. Afhankelijk van die wedstrijd weten we of Mazzelstars nacompetitie moet spelen of niet.

Supporters en sponsoren super bedankt voor jullie aanmoedigen bij de wedstrijden en voor het sponsoren van ons team!

Onze sponsoren:
* sportcafé De Veur
* EOnline
* Houthandel De Vechtstreek Weesp
* boodschapjes.com
* bergfilms
* bootcamp_team / city_bootcamp
* Jansssen Wiersma Groep
* creativedmfactory

 

Sorry, comments are closed for this post.

MENU