Mazzelstars overklast ARC in beker

Mazzelstars overklast ARC in beker

De dames van Mazzelstars beginnen de wedstrijd sterk met al snel een kans van Tansu die helaas op de paal komt. Door een goede verovering van Marit voor het doel ligt na acht minuten de bal in het doel van ARC. Kort daarna is er een goed schot van ARC, maar Margot houd haar doel schoon.

Niet veel later schiet Jessie op doel en een ARC-speelster verdedigd goed uit, maar de bal komt weer bij Jessie terecht en scoort de 2-0. Na een ongelukkige actie van de keepster van ARC is het wederom Jessie die scoort van afstand (3-0). Al snel merken de dames op dat de keepster van ARC haar dag niet heeft en Marit maakt hier goed gebruik van. Net voor de rust schiet Marit vanaf de middenlijn en de bal beland voor de vierde keer in het doel van ARC.

In de tweede helft de taak om de 4-0 vast te houden en eventueel uit te bereiden. Maar dat lukt helaas niet. Een misverstand bij Mazzelstars waardoor ARC hun de spits kan aanspelen en zij scoort, strak in de hoek en onhoudbaar voor Lindsay. Het tegendoelpunt weerhoudt de dames gelukkig niet van hun doelpuntenreeks. Marit schiet wederom van afstand op doel en maakt de 5-1.

ARC geeft niet op en blijft knokken voor een doelpunt. Met een aantal acties zijn ze erg gevaarlijk. Twee ballen op de paal en een goede redding van Lindsay waardoor de stand toch echt op 5-1 blijft staan. In de 40ste minuut schiet Tansu mooi op doel, maar de keeper houdt de bal uit haar goal. Een oplettende Jessie schiet de rebound erin (6-1). Mazzelstars wil meer en na een goed uitgespeelde actie van Marit komt de bal bij Jessie, die drie doelpunten nog niet genoeg vindt en schiet haar 4de doelpunt erin. Met deze eindstand (7-1) is Mazzelstars door naar de kwartfinale beker.

Verslag door: Lizzy

Sorry, comments are closed for this post.

MENU