Mazzelstars dames pakken punten in Rotterdam

Mazzelstars dames pakken punten in Rotterdam

Maandag 12 maart – Vandaag treden de dames aan tegen NOC Kralingen. Deze ploeg speelt dit jaar voor het eerst hoofdklasse en we moeten zeggen dat ze dat erg goed doen; draaien mee in de middenmoot en zitten ook nog in de kwartfinale beker. In de thuiswedstrijd werd er nipt met 3-1 gewonnen. Een zware wedstrijd voor de boeg. Zeker als je het gehele jaar de luxe hebt dat je beschikt over twee keepers en vier wisselspelers. Tja, dan is het toch even slikken als je opeens twee langdurige geblesseerden hebt, een zieke en een speelster die lekker aan het genieten is van de sneeuw. Gelukkig is Judith van dames 4 bereid om mee te spelen.

De eerste kansen zijn voor Mazzelstars. Er zit een redelijk hoog tempo in het spel van Mazzelstars, maar helaas wil de bal er niet in. Lindsay houdt haar goal schoon door een aantal weergaloze houdingen. Na 18 minuten is het Jessie die de bal op Josine legt, die met haar linkerbeen (ja echt waar) scoort. Mazzelstars krijg nog meer kansen, maar vergeet het af te maken. En ja, dan komt Kralingen opeens langszij. Kralingen komt goed voor het goal en Jessie komt meegerend om te verdedigen, maar loopt zo tegen haar bal aan die achter Lindsay verdwijnt. Jessie wil het goedmaken en doet dat dan ook vrij snel daarna 1-2. Marit was al een tijdje aan het loeren voor haar doelpunten en zet voor de rust de stand op 1-3.

Na de rust een keeperswissel. Margot gaat het goal in en kan zo nu en dan met haar verre uitgooi de andere keepster Lindsay bereiken. Ja, want Lindsay moet een aantal speelminuten maken als speler, wat ze goed deed. Helaas maakt Kralingen de aansluitingstreffer 2-3. Daarna een mooie actie van Josine op Jessie, waarna Josine doorloopt en de bal weer perfect ingespeeld terugkrijgt van Jessie. Josine ruikt haar kans schoon en prikt haar tweede doelpunt binnen. Kralingen maakt weer de aansluitingstreffer, maar dan zorgt Tansu voor weer wat meer lucht door de 3-5 binnen te schieten. Judith staat goed te verdedigen en we zijn dankbaar dat ze tijd vrijmaakt om weer een keer op hoofdklasse niveau te spelen. Margot heeft nog een aantal mooie reddingen. Dit brengt de eindstand op 3-5.

Op vrijdag 23 maart staat de wedstrijd tegen Pernis op het programma in sporthal de Veur, aanvang 21.00 uur. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden.

Verslag door: Paulien

Sorry, comments are closed for this post.

MENU