Mazzelstars dames 1 pakt belangrijke punten

Mazzelstars dames 1 pakt belangrijke punten

Vrijdag 6 april – Vanavond een strijd tussen de nr 4, Bristol, en de nr 5, Mazzelstars. Een wedstrijd die alle kanten op kan gaan en niet zo maar gewonnen is. Dit seizoen nog niet tegen Bristol gespeeld daar de wedstrijd in december uitgesteld was.

Mazzelstars is gemotiveerd om punten te pakken, maar begint niet zo goed als verwacht. Binnen 2 minuten staan de dames achter. Mazzelstars is van slag en laat vervolgens nog een speler lopen en kijkt opeens tegen een 0-2 achterstand aan. Mazzelstars begint eindelijk een beetje te voetballen, en dat zal ook wel moeten met een achterstand. Na 15 minuten spelen krijgt Tansu de bal en ziet Kirsten opkomen op de linkervleugel, die de bal bal geweldig binnenschiet in de verre kruising 1-2. Kort daarna volgt de 2-2 wederom door Kirsten. Wel op een bijzondere wijze, via de knie tegen haar neus en zo verdwijnt de bal achter de keeper. Marit had al een aantal kansen gehad en de derde was snoeihard raak in de linkerhoek 3-2. Helaas maakt Bristol toch net voor rust de gelijkmaker; 3-3.

Tweede helft start Mazzelstars goed. Vrij snel wordt Jessie neergehaald en mag ze de bal op de stip leggen. Jessie neemt hem zelf 4-3. Na 10 min geeft Lizzy een geweldig voorzet op Tansu die hem hem geweldig over de keep tikt 5-3. Mazzelstars heeft de smaak te pakken; Lizzy legt bal af op Kidsren die links helemaal vrij staat en de bal in het dak van het goal schiet 6-3. Daarna maakt Bristol 6-4. Een geweldig actie zorgt voor de 7-4; Linday geeft bal aan Marit, die op haar beurt de bal langs de lijn aan Jessie geeft. Jessie wacht netjes totdat Marit doorloopt en legt de bal perfect klaar in de loop en Marit schiet de bal met een halve sliding in het goal.

Een wedstrijd die stroef begint, eindigt in een overwinning voor Mazzelstars. En er mag gezegd worden, er was mooi combinatiespel!

Maandag 9 april staat de kersverse kampioen ZVV Den Haag op het programma. Kunnen de dames de punten in Zoetermeer houden? Kom kijken in sporthal Oosterpoort in Zoetermeer. Aanvang 21.00 uur.

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU