Maandag 2 februari: Mazzelstarts VR2 –Delft2

Maandag 2 februari: Mazzelstarts VR2 –Delft2

De wedstrijd begon om 21:00 uur in de Veur. Dokter Boeschoten was de grote afwezige bij dit duel in verband met het redden van levens. Zoals eenieder begrijpt is haar afwezigheid haar dus vergeven ;). De wedstrijd was dus in de Veur. Tja, de Veur. De Veur ligt de dames om de een of andere reden niet echt goed en het tijdstip van de wedstrijd valt sommigen (ik noem geen namen… : Iris) ook wat zwaar. Maar.. de dames willen graag spelen en vooral winnen!

De eerste helft is er een aantal mooie acties van alle speelsters. Zo maakt Marit een goede actie, schiet Sheetal op de goal, lopen Lucy en Serena goed mee om zich aan te bieden en leidt een combinatie van Iris en Aïsh bijna tot een goal… maar het lukt allemaal net niet. Het spel ziet er een beetje ‘warrig’ uit. De tegenstanders bieden niet heel veel tegenstand en het lukt ons niet om hier genoeg gebruik van te maken. Maar….. dan is het Iris die scoort: BAM 1-0! Mazzelstars begint iets meer te tikken en vrij te lopen. Er komen nog wat goede acties voorbij zoals een poeier van Marit op de keeper en Aïsha die solo ging, maar zonder datgene dat ze in gedachten had; zonder een doelpunt dus. Keepster Gaab (aka Henk) van Mazzelstars heeft tussendoor nog een goede redding. Het leek wat onmogelijk, maar Delft presteert het dus toch om Gaab scherp te houden. En dan… na chaotisch spel van beide teams krijgt Gaab bijna een panna, schopt de bal weg en met de rebound schiet Delft de bal er toch in. 1-1. Tijd voor ‘pauze’. NEE! Nog niet: Mazzelstars maakt er eerst nog 2-1 van.

De tweede helft lijkt een beetje op de eerste helft. Veel scoren lukt Mazzelstars niet, maar desalniettemin worden er wel pogingen ondernomen om het niveau en saldo op te krikken. Een knap staaltje verdedigingwerk van Lucy, goed vrijlopen van Serena, goede combi’s tussen Sheet en Aish en goed teamwork van Iris en Marit (alsof ze elkaars gedachten konden lezen), resulteren in de 3-1 (ik ben even vergeten door wie, maar scoren doe je met z’n allen toch? ;), en later werd ook de 4-1 gescoord door Marit. En dan luidt het fluitsignaal: de wedstrijd is afgelopen. Wij danken scheids Leo voor zijn tijd en inzet!

Verslag door: Brenda

Sorry, comments are closed for this post.

MENU