Vrouwen 1 wint kraker in hoofdklasse

Vrouwen 1 wint kraker in hoofdklasse

Vrijdag 16 december stond de kraker van de hoofdklasse op het programma: Mazzelstars Vr 1 tegen Barendrecht Vr 1. De wedstrijd tussen respectievelijk de nr 1 en nr 2 van de competitie.

Het was de tweede keer dat de teams elkaar troffen dit seizoen. De uitwedstrijd eindigde in een nipte 3-2 overwinning voor de Zoetermeerse equipe. Barendrecht was dus getriggerd om te winnen. Mazzelstars diende te knop weer om te zetten na de kwartfinale landelijke beker, die helaas verloren ging in Eindhoven. Waren de dames in stand om deze nederlaag als een leerpunt te zien en dit mee te nemen naar de kraker in de competitie?

De taak van Mazzelstars was om niet achter te komen tegen dit sterke team! Ze hebben een gevaarlijke spits dus die mocht niet aangespeeld worden! Mazzelstars kwam al vrij snel op een 1-0 voorsprong. Mooie aanvallen en goed verdedigingswerk zorgden voor een 4-0 ruststand! Dit had niemand verwacht! Barendrecht lichtelijk gefrustreerd doordat ze niet hun eigen spelletje konden spelen. Na de rust gingen ze meer druk zetten op zoek naar hun doelpunt. Dit lukte en door een aantal slordigheden en het niet afmaken van eigen acties werd het 4-2. De laatste minuten werden nog spannend daar er voor beide teams kansen waren! Een heel mooi resultaat tegen een geducht titelkandidaat!

Verslag door: Reserve verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU