Jugar en un diamante

Jugar en un diamante

22.00uur in een afgelegen sporthal in Leiden. Met z’n vijven, hoe te spelen, tactiek te hanteren in een ruit spelen met Richard als een dolle stier voorin laten lopen, die ouwe kale een beetje aan de zijkant en degeen met enigszins een beetje voetbal in de benen, Leander en Jack er overheen laten komen. Krijg nou wat, het werkt, zit het er dan toch echt aan te komen. Jack scoort, goal tegen, Richard scoort, goal tegen tot nu toe gelijk op, maar het gaat nog best zonder wissels en het speelt eigenlijk wel lekker en duidelijk, who needs the others. Onze gevangenbewaarder staat langs de lijn, na zijn werk direct naar de hal gekomen om ons aan te moedigen en een modeshow te geven in z’n door belasting betalers gesponserde outfit, Top Maurice, bedankt voor de support. Rinus en Katrien hadden het niet meer, even een moment van zwakte bij ons en knal, twee achter onze oren.

Ze komen er daarna niet goed doorheen en na wat discutabele beslissingen van de scheidsrechter, verscheen daar een licht boven het veld met correct aannames en juiste passes creeren weer meer ruimte richting het goal. Dan breekt daar het punter moment aan, wat bij ADO het haags kwartiertje is, is bij ons een punter momentje. 1 uit een onmogelijke hoek van leander, een onvervalste punter van Richard in de kruising, zelfs die kale met een mooi uitgespeelde situatie een punter in de korte hoek, we staan voor. Op ons tandvlees naderen we het einde, alles dichtgooien of toch een puntertje proberen. geen geluk, maar de 3 punten zijn binnen. Euforie ten top.
Maandag 16.03.2015 met weer zo’n schijt tijd 19.00uur in de meest ongezellige hal die er bestaat. Tactiek te volgen, in een ruit spelen met de PUNT naar voren  Michel

Verslag door: Michel de Bruijn

Sorry, comments are closed for this post.

MENU