Heren 6 van plek 13 naar 4…

Heren 6 van plek 13 naar 4…

Na de goede reeks wedstrijden de afgelopen weken, moest Heren 6 zich revancheren uit bij ZVV Den Haag 16, waar de allereerste (chaotische en ongeorganiseerde) wedstrijd van onze kant werd verloren met 6-7. Op de geweldige tijd van 22:00 uur mochten we aantreden en al snel bleek dat er veel veranderd is in ons spel sinds september 2015. Er is steeds meer een lijn in gekomen, betere organisatie, iedereen weet wat die moet doen en heel belangrijk: er begint steeds meer een team te staan in het veld! Dit resulteerde in een overwegend in balbezit zijnde en kansen creërende Mazzel Stars 6. Met als resultaat een 3-8 overwinning. Weer werden de 3 punten meegenomen naar Zoetermeer. Met nu een reeks van 6 overwinningen en 1 gelijkspel en een positiestand van 6e in de competitie op zak, wacht ons een zware maand in februari: thuis tegen de nummer 3, thuis tegen nummer 4, uit bij nummer 1 en thuis tegen nummer 2.

De maand februari begon zoals gezegd thuis tegen de nummer 3: ADS 1. Vanaf het begin bleek dat deze tegenstander wel kon voetballen, maar hun kwaliteiten vooral in de aanval bleek te liggen. Hierop werd er constant druk gezet op de helft van ADS 1, waardoor ze er verdedigend telkens slecht uitkwamen en foutjes gingen maken. Met een 3-2 voorsprong bereikten we de rust. Na rust werd dit spelletje van vroeg storen op de helft van ADS 1 voortgezet. Met een 4-2 score op het scorebord en de tijd die langzaam weg tikte, raakte de tegenstander licht gefrustreerd en begon de nummer 3 van de competitie langzaam in elkaar te storten als team. Dit resulteerde in een 7-4 winst en eindstand voor Mazzelstars 6 en weer een stijging in de ranglijst naar plek 4 voor heren 6.

Met wat wedstrijden meer gespeeld dan de concurrentie wacht nu Semper Altius 6, welke door onze overwinning naar plek 6 is gezakt, maar met westrijden minder gespeeld. Zaak is dus nu om ook van dit team 3 punten te gaan pakken, om de inhaalrace naar plek 3 te kunnen voortzetten.
En misschien de weken erna nog voor een verrassing te gaan zorgen uit bij nummer 1, Stanga 6, en thuis tegen nummer 2, ZVV Den Haag 12.
Wordt vervolgd…

Verslag door: Wilbert

Sorry, comments are closed for this post.

MENU