Heren 6 komt sterk uit de winterstop

Heren 6 komt sterk uit de winterstop

Heren 6 had een sterke reeks neergezet voor de winterstop, dit moest na de winterstop weer worden voortgezet. Ondertussen hadden we in deze transferperiode niet stilgezeten en in een oefenwedstrijd tegen Heren 5, diverse spelers stage laten lopen bij ons team. Dit resulteerde in een contract voor Trence bij ons team. Na de winterstop wachtte ons direct een zware kluif. Uit bij de nummer 4, Wateringse Veld GONA 4, die al 2 maanden ongeslagen waren. Kort nadat de wedstrijd was begonnen, hadden we al onze 1e tegenvaller: door blind inkomen van de tegenstander in de lucht op onze keeper Nezdet, viel hij vol op zijn zij/rug met als resultaat een gebroken rib en een aantal gebroken ribben. Hierdoor moest veldspeler Rick op doel…maar wat bleek: hij heeft verborgen talenten en keepte nog beter dan onze vaste keeper! Gedreven door de blessure van onze keeper en een aantal belachelijke overtredingen op onze spelers (uiteraard niet bestraft met geel of rood door de thuisfluiter), maakte dit ons steeds scherper en beter. Met als resultaat een avondje voetballes en de grootste nederlaag dit seizoen voor GONA 4.. Met een 5-10 nederlaag dropen de mannen van GONA 4 verslagen de sportzaal af en namen wij de 3 punten mee naar huis!

Een week later wachtte ons thuis het laag geklasseerde Semper Altius 5, welke we vlak voor de winterstop nog van hadden gewonnen met 4 – 6 Vanwege de langdurige blessure van Nezdet onze vaste keeper, is nu Rick onze keeper op doel. We starten de wedstrijd goed en georganiseerd en de tegenstander kon de bal niet kwijt en alleen maar lange ballen geven, wat resulteerde in een 5-1 ruststand in ons voordeel. Na rust raakten we de organisatie kwijt doordat iedereen dacht dat de wedstrijd wel was gespeeld en we veelste offensief gingen spelen met telkens. 4 man in de aanval, omdat iedereen wilde scoren.Dit gaat uiteraard niet in het zaalvoetbal, wat dus bij balverlies direct kansen en goals voor de tegenstander geeft.
In plaats van uitlopen naar 9-1/10-1/11-1 Hierdoor lieten we Semper terugkomen tot 6-5..In de laatste 10 minuten waren we hierdoor weer wakker geschud en de organisatie was weer een beetje terug. Eindstand 8-6 winst en weer 3 punten gepakt en weer een lesje wijzer! met 16 punten uit de laatste 6 wedstrijden en 45 goals gescoord en 25 tegen, is de opmars van Heren 6 begonnen en kijken we stiekem al naar plek 3 & 4 in de competitie.
Het zal een zware inhaalrace worden, maar met nog 12 wedstrijden te spelen niet onmogelijk..

Verslag door: Wilbert

Sorry, comments are closed for this post.

MENU