Heren 3 zakt terug

Heren 3 zakt terug

Ondanks een kennelijke boycot van de redacteur van deze site, waar is het laatste verslag dat ingestuurd is (staat inmiddels op site :)), blijven we gemotiveerd de fans op de hoogte te houden van onze voortgang of, op basis van de laatste wedstrijden, teruggang.

Voor het kampioenschap zijn we wel uitgespeeld, maar een 3e of zelfs 2e plaats was nog wel mogelijk. Daarvoor stond eerst de kraker tegen de nummer 1 op het programma. Ondanks alle goede bedoelingen vooraf werd dat toch een behoorlijke domper.

We kwamen niet goed in ons spel, waren niet fel in de duels en werden eigenlijk overlopen door Koudekerk 1. Uiteindelijk hebben we de score nog onder de 10 weten te houden, maar de 9-4 nederlaag kwam hard aan. Doelpunten: Michel (assist Bart), Duncan 3x (assists Bram, Daan en Michel)

De wedstrijd er na was tegen nummer 5 Lugdunum 7, dus ook een directe concurrent voor de top 3 / 4 zij het op wat grotere afstand. Ook hier ging het niet best. Het begon al met drie (uiteindelijk 2) afwezigen, Bert (geblesseerd) en Daan (uit eten) waren er sowieso niet. Marcel was de vorige wedstrijd al geblesseerd, maar kwam toch kijken en uiteindelijk spelen. Ook Bram half geblesseerd, maar wel op het veld. Een lekker begin zeker met de 8e finale beker in het vooruitzicht.

Bij begin van de wedstrijd bleek dat Duncan zijn rol als vrijwillig tester van nieuwe McDonald’s producten iets te serieus had genomen en ook de bagel burger had uitgeprobeerd. Zijn advies: als je daarna nog moet voetballen, niet doen!! Werkt wel goed als laxeermiddel, maar alles om je heen speelt zich vertraagd af en zo voetbalde Duncan dus ook.

En als onbetwiste Beckenbauer van ons team wordt dat ook meteen fataal. Lugdunum was feller dan wij en met listige puntertjes stichtten ze veel gevaar. Tjalling heeft zijn best gedaan, maar was uiteindelijk niet in staat een 6-1 nederlaag te voorkomen. Enige doelpunt volgens mij op naam van Duncan (toch nog).
Ricardo nog wel bedankt voor het meespelen.

Doelpunten: Duncan (?)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU