Heren 3 uit de beker

Heren 3 uit de beker

De vermoedens van een boycot blijven bestaan, want ook al staat het verslag van de vorige rond dan eindelijk online, de oproep om te komen kijken is natuurlijk door iedereen gemist. We zijn er heilig van overtuigd dat de Oosterpoort anders vol had gezeten 🙂

Tegen 2e klasser Stanga dus. Door Tjalling al gescout in hun wedstrijd tegen Mazzel Stars 2 (wat heeft de coach toch veel voor het team over) en het oordeel was, we zijn kansloos. Snelle, technische en vooral jonge spelers.

Dat kwam in de eerste helft meteen tot uitdrukking. We moesten alle zeilen bijzetten om de organisatie te behouden en dat ging niet altijd. Gelukkig lag Tjalling regelmatig goed in de weg, maar we konden een 4-1 ruststand niet voorkomen. Marcel redde de eer nog een beetje met een solo langs de zijlijn en een punter die door een speler van Stanga werd binnen getikt.

In de rust voorgenomen om de wedstrijd lekker uit te voetballen om dat gevoel mee te nemen naar de laatste wedstrijden.

Stanga pakte nog wel een 5e goal, maar liet het daarna een beetje lopen. Wij kwamen wat beter in de duels en wisten op 5-2 te komen na een schot van Duncan. Via de bekende vrije trap variant kwamen we ook op 5-3, wederom Duncan de afmaker. Kort daarna nog een grote kans voor Daan, maar die belandde op de keeper.

Die kans leidde wel meteen een tegenaanval van Stanga in en ook de 6-3 voorsprong. Toen was de wedstrijd wel verkeken, maar tot de laatste minuut hebben we er een wedstrijd van gemaakt. Voor de uiteindelijke 8-4 uitslag hoeven we ons dus ook niet te schamen.

Kan het niet laten Tjalling uit te roepen tot man van de wedstrijd, want hij (ik) heeft er nog een hoop uitgehouden.

Doelpunten:

4-1: Eigen doelpunt (assist Marcel)
5-2: Duncan (assist Marcel)
5-3: Duncan (assist Marcel)
6-4: Duncan (assist Bram)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU