Heren 3 tegen Lugdunum 7

Heren 3 tegen Lugdunum 7

Vrijdagavond 4 november mochten we eindelijk weer voetballen en wel thuis in onze eigen Veur. Tegenstander was de nummer 3 Lugdunum 7 en we moesten het zonder superspits Michel doen. Wel waren Robert en een weer herstelde Jacob van de partij. Ook een groot aantal dames op de tribune die vooral voor Bart leken te juichen.

Dat konden ze al snel, want onze eerste aanval leverde ook meteen een doelpunt op en Bart was de doelpuntenmaker. Met die voorsprong op zak konden we lekker voetballen en liepen we uit naar een 3-0 voorsprong. Dat had meer kunnen zijn, maar de kansen die we verder kregen werden niet afgemaakt.

Dan is het een wet in het voetbal dat de doelpunten aan de andere kant vallen en dat gebeurde dus ook. Lugdunum kwam nog voor rust terug tot 3-3 en we konden dus weer overnieuw beginnen.

In de rust was voor iedereen duidelijk dat de tegenstander vooral aanvallen dacht en dat er dus wel kansen zouden komen. Duncan gaf meteen het goede voorbeeld en maakte de 4-3.

Daarna besloten we Jacob actief te betrekken bij onze vrije trap variant en die besloot dat het te goed zou werken en leverde de bal maar in bij de tegenstander. Die zei dank je wel en maakte de 4-4. Kort daarna maakten ze zelfs nog de 4-5, dat was niet helemaal de bedoeling.

Schuldbewust besloot Jacob mee ten aanval te trekken en dat leverde meteen de 5-5 op na een voorzet van Robert.

Lugdunum probeerde nog wel, maar kon eigenlijk niet meer en na de 6-5 van wederom Jacob ging daar een beetje het licht uit. Een schot van Lugdunum werd door Tjalling gepakt en meteen meegegeven aan Duncan, die alleen door kon op de keeper en zijn 100e doelpunt in Heren 3 kon maken in slechts 54 wedstrijden. Weer een mooie mijlpaal bereikt in het 11-jarige bestaan van dit team. De volgende is Robert die nog 8 doelpunten verwijderd is van zijn 200e.

Met die 7-5 was het geloof bij Lugdunum helemaal weg en konden wij nog prachtig door hun verdediging heen voetballen. Bart en Duncan zorgden voor de eindstand van 9-5.

Doelpunten:

1-0: Bart (assist Daan)
2-0: Duncan (assist ?)
3-0: Jacob (assist Robert)
4-3: Duncan (assist ?)
5-5: Jacob (assist Robert)
6-5: Jacob (assist Robert)
7-5: Duncan (assist Tjalling)
8-5: Bart (assist Duncan)
9-5: Duncan (assist Robert)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU