Heren 3 niet over lastige horde

Heren 3 niet over lastige horde

Heren 3 moest afgelopen maandag in de Oosterpoort aantreden tegen ARC 1 en uiteraard winnen om in het spoor van de koplopers te blijven. Helaas had het Zoetermeerse publiek moeite de zaal te vinden, ondanks de aanwezigheid van de 3B’s (Bert, Bart en Bram) kwam het toeschouwersaantal uit op precies 0.

ARC ging meteen vlot van start en gooide het tempo meteen omhoog. Wij probeerden ons spelletje te spelen, maar de eerste kansen waren toch voor de bezoekers. Tjalling kon niet op tijd weg duiken en kreeg een hard schot vol in zijn gezicht. Volgens aanwezig keepte hij daarna de beste 10 minuten van zijn leven, maar daar heeft hij zelf weinig van gemerkt.

De voorsprong was toch voor ons. Marcel met een goede breedtepass op Duncan en die legde de bal in de verre hoek. Maar ARC was typisch zo’n ploeg die veldvoetbal in de zaal speelde en de scheidsrechter liet dat ook toe, de wedstrijd werd dus fysiek. Al snel was de stand weer gelijk en konden wij weer op zoek naar de voorsprong.

Dit beeld beheerste eigenlijk de hele wedstrijd. ARC heel fysiek, scheidsrechter floot nergens voor en steeds als wij op voorsprong kwamen, wist ARC weer gelijk te maken. Niet verrassend dus dat de wedstrijd uiteindelijk met een 3-3 gelijkspel eindigde ondanks wat pogingen van afstand door Bart, die met wat mazzel door de keeper uit het doel gehouden konden worden.

Volle focus op de beker dan maar, het kampioenschap is voor volgend jaar!

Doelpunten:

1-0: Duncan (assist Marcel)
2-1: Michel (assist Duncan)
3-2: Duncan (assist Michel)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU