Heren 3 loopt in

Heren 3 loopt in

Vrijdagavond mocht Heren 3 weer aantreden in de eigen Veur tegen hekkesluiter Stompwijk 4. Met in het achterhoofd het puntverlies van koploper Koudekerk zouden 3 punten zeer welkom zijn in de achtervolging die momenteel gaande is. Jacob en Robert konden deze druk niet aan en waren dus niet aanwezig.

Vorige wedstrijd tegen deze ploeg was ook heel lastig en dat zou ook deze avond weer blijken. Toch leek er in eerste instantie niets aan de hand. Duncan bracht ons vrij snel op 1-0 voor na een goede pass van Marcel. De 2-0 kwam van Michel na een mooie actie langs de zijlijn van Bram, die zomaar een versnelling tevoorschijn toverde.

Hierna zakten wij een beetje weg en deze kans liet Stompwijk niet onbenut. Het begon één-tweetjes te regenen en al vrij snel lag de 2-1 in het doel. Even later was daar ook de 2-2 en was het dus weer een wedstrijd.

Michel zette met een prachtige goal uit een lange bal van Bram orde op zaken en bracht ons weer op voorsprong. Helaas was Stompwijk nu ook los en maakte nog voor rust gelijk.

In de tweede helft ging het niet veel beter. Combineren van achteruit werd of door onszelf moeilijk gemaakt of door het jagen van Stompwijk. Michel zette ons weer op voorsprong op aangeven van Marcel, maar ook nu maakte Stompwijk weer gelijk kort voor het einde van de wedstrijd.

Met nog drie minuten te gaan moesten we gas geven en zelfs dat lukte niet echt. Uiteindelijk met anderhalve minuut te gaan was het een schot van Marcel die voor de 5-4 zorgde. Hierna anderhalve minuut de bal vasthouden in een hoek van het veld en de drie punten waren binnen.

Rest nog dat Bart wel meespeelde maar niet in het verslag genoemd wilde worden uit frustratie over de wedstrijd naar eigen zeggen, maar t zal wel aan de 0 goals en 0 assists liggen.

Doelpunten:

1-0: Duncan (assist Marcel)
2-0: Michel (assist Bram)
3-2: Michel (assist Bram)
4-3: Michel (assist Marcel)
5-4: Marcel (assist Duncan)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU