Heren 3 in kraker

Heren 3 in kraker

Alle trouwe volgers zijn natuurlijk erg benieuwd naar hoe Heren 3 het in in de beker heeft gedaan, maar dat verslag laat nog even op zich wachten totdat ook de video analist het werk klaar heeft.

De competitie gaat natuurlijk gewoon door en daarin stond in diezelfde week, op vrijdag 3 maart, de kraker tegen nummer 4 LSVV ’70 op het programma. Deze pot moesten we het doen zonder 2 van de 3 B’s, Bert nog steeds geblesseerd en Bart moest werken.

Nadat we de wedstrijd voor ons 5 minuten te vroeg afgefloten zagen worden waren wij aan de beurt. De studenten van LSVV hielden duidelijk van lopen en waren nog aardig rap ook. Toch wisten wij het meeste gevaar te stichten door Michel een paar keer één op één weg te sturen waardoor LSVV toch ook iets behoudender ging spelen.

LSVV wist via een hard schot wel op voorsprong te komen, maar via een vrije trap maakte Duncan op aangeven van Marcel de gelijkmaker. Met twee goede aanvallen wist wij nog in de eerste helft ook een 3-1 voorsprong op het bord te zetten. Helaas maakte LSVV er ook nog eentje, dus ruststand 3-2.

In de rust kreeg de coach wat tips van Diego Simeone die we in de tweede helft maar in de praktijk hebben gebracht. Beetje praten / schreeuwen / vrije ballen claimen en wat feller verdedigen. Dat leidde bijna tot een gele kaart voor Michel, maar die wist op aangeven van Daan de 4-2 te maken en besloot zichzelf maar te wisselen.

Het etteren ging door wat LSVV niet echt kon waarderen (opmerking door LSVV: die gast zijn gek) en de scheidsrechter kreeg het nog aardig druk de tweede helft. LSVV wist nog een aansluitingstreffer te produceren, maar verder hielden wij de zaak aardig dicht.

Met nog 10 minuten te gaan besloten wij de bal maar in de hoek van het veld vast te gaan houden wat ook weer overtredingen en uitballen uitlokte. De scheidsrechter was er toch al klaar mee en besloot ook bij ons 5 minuten te vroeg af te fluiten. Waar de vorige wedstrijd nog gelijk stond, waren wij dik tevreden, dus tassen gepakt en hop het veld af met 3 punten naar Zoetermeer.

Aankomende vrijdag weer een mooie pot tegen nummer 1 Koudekerk.

Doelpunten:

1-1: Duncan (assist Marcel)
1-2: Duncan (assist Michel)
1-3: Duncan (assist Michel)
2-4: Michel (assist Daan)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU