Heren 3 in generale repetitie

Heren 3 in generale repetitie

Met het kampioenschap wel redelijk uit beeld stond voor Heren 3 op vrijdagavond een generale repetitie op het programma. Op maandag 27 februari zouden we aantreden voor de beker, maar eerst moest afgerekend worden met VNI 1.

In de vorige wedstrijd ging dat toch lastiger dan de ranglijst zou doen vermoeden, dus we waren gewaarschuwd. De wedstrijd werd begonnen zonder Robert (geblesseerd) en Jacob (vakantie).

De eerste helft begon wat slaperig en zoals gewoonlijk leidde dit ook tot een 0-1 achterstand. Gelukkig kwamen we op gelijke hoogte via een goede uitvoering van de vrije trap, Duncan de doelpuntenmaker en Bart met de assist. Helemaal wakker waren we nog niet, maar op voorsprong kwamen we wel via wederom Duncan, ditmaal op aangeven van Marcel. VNI deed nog wel iets terug zodat we gingen rusten met een 2-2 stand.

In de rust nog wat instructies van de coach, eigenlijk was er niet zoveel aan de hand, we moesten alleen meer meedogenloos zijn in ons spel.

En zo gebeurde ook in de tweede helft. Via twee doelpunten van Michel was er al snel een gaatje geslagen en ging het licht bij VNI langzaam uit. De hele tweede helft kregen ze snelle counters om de oren of konden we via ons favoriete spel ze uit de verdediging lokken en onze aanvallers één op één bij de keeper krijgen. Uiteindelijk zijn we uitgelopen naar een mooie 8-2 overwinning via vooral heel veel lobjes. Repetitie geslaagd dus.

Doelpunten:

1-1: Duncan (assist Bart)
2-1: Duncan (assist Marcel)
3-2: Michel (assist Duncan)
4-2: Michel (assist Bart)
5-2: Marcel (assist Duncan) — mooie steekpass!!
6-2: Duncan (geen assist)
7-2: Duncan (assist Bart)
8-2: Duncan (assist Bram) — lobje naar Duncan, lobje over de keeper!!

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU