Heren 3 in derby van Zoetermeer

Heren 3 in derby van Zoetermeer

Vrijdagavond mocht Heren 3 weer aantreden in De Veur, dit keer als uit spelende ploeg tegen stadsgenoot VNI 1, een echte derby dus. Robert moest deze wedstrijd laten schieten evenals de video analist waardoor video van de wedstrijd ontbreekt.

Op basis van de eerste helft was dat misschien maar goed ook. Waar we vorige week meteen scherp begonnen was het nu weer slapheid troef. VNI kwam met een mix van oude en jonge spelers het veld op en vooral de snelheid van de jonge gastjes was lastig te bespelen. Dit zorgde voor een 2-0 achterstand. Gelukkig konden we via een van richting veranderd schot van Marcel de schade beperken, maar fraai was het allemaal niet.

Uithuilen in de rust en in de tweede helft met frisse moed aan de slag. In het begin leek het een herhaling van de eerste helft te worden. Toen besloot Bram maar eens uit te halen en hij ramde de bal in de verre hoek achter de keeper, stand weer gelijk.

Dit bracht de scherpte terug en kort daarna kwamen we via een mooie aanval op voorsprong. Bram ontving de bal net over de middenlijn en wist met een lage, strakke pass de opkomende Duncan te vinden, die gemakkelijk kon afronden (zonder stiftje).

Een laatste opleving van VNI leidde nog wel tot de 3-3, maar kort daarna was er weer een mooie aanval met goed loopwerk van Bart die maximaal van zijn arbeid profiteerde door de goal ook maar te maken (met stiftje).

De laatste goal werd gemaakt door Michel, die zich niet helemaal hield aan de afspraken rond aanvallende corners en via een solo de 3-5 binnen schoot.

Heren 3 nog steeds op koers dus en op naar de volgende wedstrijd aanstaande woensdag in Woubrugge.

Doelpunten:

2-1: Marcel (geen assist)
2-2: Bram (assist Jacob)
2-3: Duncan (assist Bram)
3-4: Bart (assist Michel)
3-5: Michel (assist Duncan)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU