Heren 3 in de beker

Heren 3 in de beker

Het ‘vermiste’ verslag dan toch eindelijk op de site 🙂

Met het kampioenschap buiten bereik moet Heren 3 vol gaan voor de beker. In de 5e ronde was competitiegenoot Hazerswoudse Boys 1 de tegenstander. Robert geblesseerd afwezig en Jacob terug van vakantie en beschikbaar, uitwedstrijd in Hazerswoude, maandagavond, publiek op de tribune: alle ingrediënten voor een nederlaag waren aanwezig.

Het begin van de eerste helft ging totaal tegen die verwachting in. Al snel stonden we 2-0 voor via Michel en leek het een gemakkelijke avond te gaan worden. Reden voor ons om lekker in te kakken en Hazerswoude terug in de wedstrijd te laten komen tot 2-2. Vooral de 2-2 was legendarisch, bal valt stil voor het eigen doel en twee spelers besloten weg te lopen en Hazerswoude zegt dank je wel. Gelukkig hebben we deze op video. Uiteindelijk wordt de ruststand zelf 3-2 voor Hazerswoude.

In de rust alle neuzen weer dezelfde kant op en bikkelen. Via Duncan kwamen we op 3-3, maar dan toch weer te laks verdedigen en de 4-3 achterstand.

Hierna komen we nog goed weg bij een schot wat binnenkant paal er uit vliegt anders was het over en sluiten. Nu zaten we nog in de wedstrijd en kwamen we via Duncan op 4-4 gelijk.

In de eindfase van de wedstrijd moest Hazerswoude het met een man minder doen en konden we dit goed uitspelen met uiteindelijk de winnende goal van wederom Duncan. Weer een ronde verder en geloot tegen 2e klasser Stanga 4, wedstrijd op 20 maart om 19:00 in de Oosterpoort. Komt allen!

Voor de liefhebber is ook nu weer video beschikbaar: https://youtu.be/riRvPVZyux8 (linkje kopiëren en plakken)

Doelpunten:

0-1: Michel (geen assist)
0-2: Michel (assist Daan)
3-3: Duncan (assist Bart)
4-4: Duncan (assist Michel)
4-5: Duncan (assist Bart)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU