Heren 3 herpakt zich

Heren 3 herpakt zich

In de wetenschap nooit te kunnen toppen aan de verslaglegging van onze sinds jaar en dag wekelijks en met een verfijnd vleugje creativiteit rapporterende vakantieganger Tjalling (geniet ervan!) schrijf ik dit verslag.
ROAC – Mazzel Stars. Ondanks dat deze Rijpweteringse kings vrij laag staan op de ranglijst waren we op voorhand toch wat beducht. Dit omdat Bert, Michel en Tjalling ontbraken en Bart met zijn hoofd meer bij de spannende ontwikkelingen thuis was (inmiddels gefeliciteerd!!). Daarnaast werd de heenwedstrijd ternauwernood pas in de laatste minuut in ons voordeel beslist.

Gelukkig verliep deze wedstrijd een stuk soepeler. Met Jarno op goal en Bert op de bank als coach begonnen we de wedstrijd erg gecontroleerd en liepen via de bekende tactiek snel uit naar een veilige 1-3 voorsprong. Na rust eigenlijk precies hetzelfde spelbeeld, waarin wij meerdere mooie aanvallen op de mat legden en uiteindelijk besloten met een terechte 2-6 overwinning. Goals van Duncan 5x en Marcel 1x. Assists van Bart 3x, Daan 1x, Marcel 1x en Jacob 1x.

Verslag door: Duncan

Sorry, comments are closed for this post.

MENU