Heren 3 door in de beker

Heren 3 door in de beker

Maandagavond (5-9) stond voor Heren 3 de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. Een knock-out ronde in de beker oftewel een extra oefenwedstrijd. Heren 3 nog ongeslagen in de oefencampagne (let je op Danny Blind) ging met veel vertrouwen de wedstrijd in. De tegenstander ADIO 1 bediende zich van een “rennen en vliegen” tactiek en via twee counters leverde dat zowaar een 2-0 voorsprong op. Lang konden ze er niet van genieten, want Duncan maakte al snel de aansluitingstreffer en uit een corner trok Michel de stand weer gelijk.

Hierna was ADIO eigenlijk niet meer opgewassen tegen het catenaccio van Heren 3. Via goede, snelle uitbraken kwamen we op voorsprong waaronder een prachtige stiftje van Duncan. Uiteindelijke ruststand was 3-6 en daarmee gaven we ADIO eigenlijk nog te veel het idee dat er wat te halen was.

De tweede helft kwam van onze kant maar moeizaam op gang. ADIO begon weer te rennen en vliegen en even kwamen we in de verdrukking. Weer was daar Robert die met al zijn ervaring op het juiste moment zijn kans afmaakte en de marge naar 4 bracht. Hierna was het wel gedaan en konden wij weer met goede aanvallen de stand verder uitbouwen. Hoogtepunt van de tweede helft was het mooie lobje van nieuwe aanwinst Bart en het gecontroleerd rondspelen van de bal aan het einde van de wedstrijd. Al met al een goede voorbereiding op de competitie volgende week.

Doelpunten:

2-1: Duncan (assist Marcel)
2-2: Michel (assist Daan)
2-3: Duncan (assist Daan)
2-4: Duncan (assist Michel)
2-5: Robert(assist Michel)
2-6: Duncan (assist Marcel)
3-7: Robert (assist Duncan)
3-8: Duncan (assist Michel)
4-9: Michel (geen assist)
4-10: Marcel (assist Michel)
4-11: Bart (assist Michel)
5-12: Duncan (assist Michel)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU