Heren 3 doet goede zaken

Heren 3 doet goede zaken

Vrijdagavond was Heren 3 de afsluiter van een korte Mazzel Stars avond. En wat een belangrijke wedstrijd was het. De huidige nummer 2 van de competitie, Hazerwoudse Boys 1, was de tegenstander. Even leek het dat het Zoetermeerse publiek de oproep uit het vorige verslag massaal had beantwoord, maar bij na afloop van de wedstrijd van Dames 2 waren er nog drie toeschouwers over. Jammer.

De wedstrijd begon redelijk. We lieten de tegenstander het initiatief nemen en probeerden er via counters uit te komen. Het eerste gevaar kwam echter van de tegenstander, maar gelukkig geen goals. Aan de andere kant ging ie er wel in. In eerste instantie leek Duncan te scoren, maar de keeper lag in de weg. Via een carambool van Duncan’s hoofd en de paal kwam hij voor de voeten van Daan en die schoot binnen. Kort daarna was daar ook de 2-0. Bart kreeg de bal van Michel en schoot droog binnen. Helaas gingen we niet zonder tegendoelpunt de rust in, een speler van Haz. Boys kon vrij aannemen en binnen schieten.

In de tweede helft was het zaak het goede spel voort te zetten. Hier leek even geen sprake van toen Robert zich liet verschalken de bal binnen werd geschoten. De scheidsrechter vond echter dat er een overtreding was gemaakt en keurde de goal af.

Via een mooie counter konden wij vervolgens de 3-1 maken, Michel veroverde de bal en lanceerde Duncan die knap afrondde. Haz. Boys moest nu komen en probeerde uit alle macht aansluiting te vinden. Dit lukte na een mislukte onderschepping van Tjalling en de 3-2 was een feit.

Met man en macht was het verdedigen geblazen, helemaal toen ook de keeper zich met het spel ging bemoeien. Hierbij kreeg Duncan de bal voor zijn voeten en hij aarzelde geen moment en trapte de bal richting het doel van de tegenstander. De wind waar de Veur zo bekend om is kwam onder de bal en hij zeilde zo het doel in voor een veilige 4-2 voorsprong. Hier was voor Haz. Boys niks meer aan te doen en de wedstrijd werd zonder verdere problemen uitgespeeld. Drie punten ingelopen op de nummer 2, de race is nog steeds los.

Een ongebruikelijk gedetailleerd verslag mede dankzij de videoanalist die aanwezig was bij de wedstrijd en opnames heeft gemaakt. Voor alle lezers die graag een wedstrijd willen bezoeken, maar nog niet zeker weten of het wel leuk gaat zijn, via deze link een sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=IU1i6xzVyZw

Doelpunten:

1-0: Daan (assist Duncan)
2-0: Bart (assist Michel)
3-1: Duncan (assist Michel)
4-2: Duncan (geen assist)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU