Heren 3 de winter in

Heren 3 de winter in

Heren 3 is momenteel, net als onze Amsterdamse collega’s, vol in de achtervolging op de koploper. In tegenstelling tot die prutsers uit Amsterdam weten wij wel de overwinningen te pakken en dat moest maandagavond in Koudekerk ook weer gebeuren tegen hekkensluiter Koudekerk 2. Zonder Marcel wel te verstaan, die was ziek.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, Koudekerk had geen schijn van kans. Al weken proberen we Daan te laten scoren zodat hij niet meer onder de keeper staat in de topscorerslijst. Al in de eerste minuut sloeg hij toe en is de hatelijke 0 weg. Helaas bleef het daarbij en aangezien Tjalling 3x gescoord heeft, gaat Daan dus onderaan de lijst de winter in.

Na de goal van Daan was de ban gebroken en counterden we naar een 3-0 voorsprong. Dan toch weer even die verslapping en de 3-1 om vervolgens weer gas te geven en nog voor rust uit te lopen tot 6-1 of 7-1.

In de tweede helft weer vol het gas erop om doelsaldo op te poetsen. Michel slaagde er in drie open kansen te missen, maar ramde de bal vervolgens wel weer prachtig in de kruising. Vreemd blijft dat toch.

Koudekerk scoorde nog 2x, maar wij nog vaker en uiteindelijk bleef de uitslag steken op 13-3. Dat had dus ook 20-3 kunnen zijn.

Dus een mooie afsluiting van de eerste seizoenshelft, die de volgende cijfers kent:

– 15 wedstrijden gespeeld inclusief beker
– 34 punten behaald
– Er zijn 106 doelpunten gemaakt
– En 55 doelpunten tegen.
– Momenteel is Duncan met 42 doelpunten topscorer gevolgd door Michel met 32.

Mooie cijfers ook voor nieuwkomer Bart die zijn draai behoorlijk heeft gevonden met 13 wedstrijden gespeeld, 11 doelpunten en 10 assists. Tevens de enige linkspoot in het team en de eerste die af moest melden met bericht “oppas is ziek”.

Met oude “nieuwkomer” Robert is ook de topsportmentaliteit weer terug in Heren 3 wat meteen resulteert in een race om het kampioenschap. Met het bedrag uit de Club van 50 moeten we hem ook volgend jaar aan ons team kunnen binden.

Doelpunten:

Duncan: 5 goals, 1 assist
Michel: 5 goals, 1 assist
Bart: 0 goals, 4 assists
Tjalling: 0 goals, 1 assist
Daan: 1 goal, 0 assists
Bram: 1 goal, 2 assists
Jacob: 0 goals, 1 assist
Robert: 3 goals, 1 assist

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU