Heren 3 blijft winnen

Heren 3 blijft winnen

Wederom een vrijdagavond wedstrijd en wederom in de Veur en met Dames 1 en 2 (helaas afgelast) als voorprogramma. Helaas verliet het publiek na het voorprogramma al de tribune en misten ze dus de hoofdact, Heren 3. ROAC 3 was de tegenstander en die zouden we moeten kunnen verslaan.

De eerste helft begon goed. ROAC bestond uit jonge gastjes die vroeg druk zetten en de keeper mee lieten voetballen. Met Bart hebben we een expert in scoren van eigen helft, dus daar zouden we nog gebruik van kunnen maken.

Het was Duncan die de score opende op aangeven van Daan (alweer). De 2-0 kwam uit de vrije trap variant die we bedacht hebben. De details zullen niet op internet vrijgegeven worden, maar na vorige week is een belangrijk onderdeel dat Jacob op de bank zit als die genomen wordt. De goal werd gemaakt door Duncan op aangeven van Marcel.

ROAC bleef druk zetten en wij hadden het daar nog best lastig mee. Kort voor rust kon ROAC dan ook de aansluitingstreffer maken.

In de rust weer even orde op zaken, terug naar 3 man achterin en proberen balbezit te houden. Keeper van ROAC was nog actiever en een schot van hem belandde op de paal. Bart pikte de bal meteen op en schoot hem mooi van eigen helft om de keeper heen in het doel, 3-1.

Je zou zeggen dat je als keeper dan achterin blijft, maar niets was minder waar. Hij bleef mee komen en proberen en dat gaf Duncan de gelegenheid om in twee keer de bal ook van eigen helft in het doel te krijgen, 4-1.

ROAC was ontzettend fit, maar eindelijk ging de jarenlange ervaring met zaalvoetbal een beetje tellen. We schakelden goed terug om, zelfs de spelers die normaal voorin blijven hangen waren nu snel terug. Bram stond als een malle te verdedigen en ook Bart krijgt het verdedigen in de zaal steeds beter onder de knie.

Een snelle hervatting van Tjalling op Duncan leverde uiteindelijk een mooie uitbraak op die door Michel tot doelpunt werd gepromoveerd. Over de gele kaart van Michel in de eerste helft is gisteravond al genoeg gezegd, dus dat zullen we in dit verslag niet vermelden.

Daarmee was de productie van onze zijde op en hebben we het voor de toeschouwers nog een beetje spannen gemaakt door ROAC nog twee keer te laten scoren. Drie punten in de pocket op naar de beker volgende week.

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU