Heren 3 blijft op koers

Heren 3 blijft op koers

Woensdagavond was het weer zo ver, Heren 3 moest in Woubrugge aantreden tegen het plaatselijke 3e elftal. In de thuiswedstrijd werd dat een overtuigende 10-1 overwinning, dus ook uit moesten de punten gepakt kunnen worden.

Gelukkig begonnen we de wedstrijd goed. Wij hadden het meeste balbezit en de keeper van Woubrugge 3 werd behoorlijk op de proef gesteld. De echte beloning bleef echter uit, we wisten maar één keer te scoren in de eerste helft. Michel kreeg de bal van Bram na een aanvallende corner en schoot vanuit de draai raak.

In de tweede helft gingen we door met goed voetballen, maar ook nu stokte het bij de afronding. Gelukkig werd een pass van Daan van richting veranderd door een verdediger en vloog de 2-0 het doel in.

Dit leidde tot wat joligheid aan onze kant en dus volgde meteen de afstraffing in de vorm van de 2-1.

Gelukkig bleven wij lekker door voetballen en begonnen we nu ook doelpunten te maken. De 1-3 was een onderschepping van Robert die hij ook meteen maar zelf afmaakte (ego).

Bij de 1-4 besloot Bert wel af te leggen zodat Michel kon scoren. Michel deed sowieso goede zaken voor het topscorersklassement, want ook de 1-5 kwam op zijn naam na een assist van Bart.

De laatste fase van de wedstrijd werd wat onrustig en een aantal goede reddingen van Tjalling zorgden ervoor dat Woubrugge geen hoop kon hebben op een resultaat. De uiteindelijke 2-5 was dan ook slechts voor de statistieken.

Maandag alweer de volgende wedstrijd in de Oosterpoort tegen ARC.

Doelpunten:

0-1: Michel (assist Bram)
0-2: Eigen doelpunt tegenstander
1-3: Robert (geen assist)
1-4: Michel (assist Robert)
1-5: Michel (assist Bart)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU