Heren 2 wint weer

Heren 2 wint weer

Het is lang stil geweest rond Heren 2, maar nu de diverse vakantiegangers weer terug zijn en de opkomst stabieler is geworden, wordt het weer tijd de buitenwereld te vertellen over onze avonturen. Te beginnen met de thuiswedstrijd afgelopen vrijdag tegen stadsgenoot Sevenstars 5.

Bert gelooft nog steeds in het bereiken van Oranje, dus laat de vrijdag wedstrijden schieten voor een goede prestatie op het veld op zaterdag en ook Daan liet verstek gaan voor deze derby. Gelukkig had Michel zijn vakantie in Nieuw-Zeeland eerder beëindigt om bij deze kraker aanwezig te kunnen zijn.

We begonnen goed aan de wedstrijd en via Duncan kwamen we op 1-0 voor. Dat vond Bart kennelijk te gemakkelijk, want via een schot in eigen kruising maakte hij de 1-1, voor het verkeerde team dus. Gelukkig konden wij redelijk makkelijk combineren en ondanks het missen van een groot aantal kansen vlogen er ook een paar in. Voor rust wisten we nog vier te scoren. Helaas dat Sevenstars dat ook via rommelgoals waardoor de ruststand met 5-4 nog behoorlijk krap was.

In de tweede helft gooiden zij het gas er op en daar hadden we het toch even moeilijk mee. We wisten nog op 6-5 voor te komen, maar daarna kantelde de wedstrijd volledig en kwam Sevenstars op 6-7 voorsprong.

In de laatste anderhalve minuut gooiden wij de beuk er in en kwamen we via Duncan op 7-7. Duncan dacht de winnende gemaakt te hebben, maar toen Marcel in plaats van de bal vast te houden toch ging voetballen viel ook bij hem het kwartje en maakte hij kort voor tijd nog de winnende en waren de drie punten in de pocket.

Aansluiting bij de top 3 en nog actief in de beker, Heren 2 doet op alle fronten nog volop mee.

Doelpunten:

1-0: Duncan (assist Bart)
2-1: Marcel (geen assist)
3-2: Michel (assist Duncan)
4-2: Michel (assist Duncan)
5-4: Duncan (geen assist)
6-5: Duncan (assist Michel)
7-7: Duncan (assist Marcel)
8-7: Duncan (assist Marcel)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU