Heren 2 weer aan de bak

Heren 2 weer aan de bak

Heren 2 is slap aan de tweede seizoenshelft begonnen met een onnodige nederlaag tegen Stompwijk op 12 januari. Dat moest recht gezet worden in de thuiswedstrijd tegen HPSV afgelopen vrijdag in De Veur. Waar de uitwedstrijd lastig was, begonnen we nu lekker aan de wedstrijd. Vlot in de eerste helft kwamen we op 2-0 voor dankzij doelpunten van Duncan en Bart.

Hierna kakten we in en gaven we HPSV de kans weer terug in de wedstrijd te komen. Die kans grepen ze ook en al snel hadden zij de stand weer gelijk getrokken. Aan de andere kant had de keeper een aantal goede reddingen in huis om ons van scoren af te houden. Uiteindelijk gingen we toch met een voorsprong de rust in, nadat Duncan een vrije trap mooi binnen schoot.

In de tweede helft hielden we onze concentratie al bleef HPSV aandringen. Lang bleef de marge op 1 staan, maar met geconcentreerd verdedigen en keepen hielden we in ieder geval de voorsprong vast. Naarmate de tweede helft vorderde raakte de tank bij HPSV meer en meer leeg en konden wij scherpe counters plaatsen. Eerst was het Bart die een door Marcel voor getrokken bal bij de tweede paal binnen kon schieten. Daarna waren het Duncan en respectievelijk Bert en Bart die HPSV af counterden en de marge nog verder vergrootten. Uiteindelijke eindstand 6-2.

Doelpunten:

1-0: Duncan (assist Marcel)
2-0: Bart (assist Duncan)
3-2: Duncan (assist Marcel)
4-2: Bart (assist Marcel)
5-2: Duncan (assist Bert)
6-2: Duncan (assist Bart)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU