Heren 2 toont vechtlust

Heren 2 toont vechtlust

Na een kansloze nederlaag tegen ESTO 1 de voorgaande week mocht Heren 2 vrijdagavond in de eigen Veur aantreden tegen SJZ 3. Een tegenstander die we kennen uit voorgaande seizoenen en schuldig zijn aan plagiaat. Na teleurstellende resultaten heeft dit team besloten onze speelstijl te kopiëren wat hun plek op de ranglijst ten goede is gekomen.

De eerste helft was dus weinig spectaculair. Een plukje toeschouwers had plaats genomen op de tribune, maar besloot na de eerste 10 minuten de wedstrijd maar te laten voor wat het was op één dappere (of blinde) toeschouwer na. Heren 2 controleerde de wedstrijd en bleef geduldig rondspelen op zoek naar het gaatje om Michel te lanceren. SJZ bleef ingezakt staan en kwam er heel af en toe met een counter uit, maar werd niet gevaarlijk.

Ruststand 0-0

Tweede helft begonnen we op dezelfde wijze, rustig rondspelen op zoek naar de ruimte. Die kwam er uiteindelijk voor Duncan die met een mooie slalom ons op 1-0 bracht.

SJZ moest toen wel voetballen en wij probeerden het tempo er uit te halen door de bal af te schermen. De korte lontjes her en der ontbrandden waardoor het even grimmig werd. SJZ was uiteindelijk spekkoper want kort na elkaar wisten zij de 1-1 en 1-2 te scoren. Plan mislukt.

In plaats van weer in te zakken bleef SJZ nu open spelen waardoor wij toch ruimte kregen. Met 6 minuten te gaan was het Michel die de 2-2 op het bord zette en bij het vieren van het doelpunt het heugelijke nieuws kon delen dat hij vader wordt. Gefeliciteerd!

In de laatste minuut van de wedstrijd was er dan ook de volle beloning naar hard werken. Een speler van SJZ maakte hands en uiteindelijk beoordeelde de scheidsrechter dit als binnen het strafschopgebied en dus penalty. Bart maakte geen fout en bracht de eindstand op 3-2.

Doelpunten:

1-0: Duncan (geen assist)
2-2: Michel (assist Duncan)
3-2: Bart (penalty)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU