Heren 2 op koers

Heren 2 op koers

Woensdag stond de eerste competitiewedstrijd van Heren 2 op het programma, in Woubrugge tegen het plaatselijke 2e elftal. Door een foutje van de coach (geen extra speler geregeld) hadden we maar één wissel. Duncan, Robert en Jacob afwezig. Vorig jaar hadden we met de eerste wedstrijd ook al het eerste puntenverlies te pakken en ondanks de personele problemen wilden we dat niet laten gebeuren.

De eerste helft was geweldig. Woubrugge werd helemaal weg gevoetbald dankzij onze bekende speelstijl. De 0-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. Een schot van Michel werd in eerste instantie gestopt door de keeper, maar Daan kon de rebound binnen schieten.

Via een vrije trap kwamen ook al snel op 0-2. In plaats van onze variant weer van stal te halen besloot Marcel maar meteen op doel te schieten en met succes. Bart zorgde daarna voor de 0-3 met een mooi schot.

Weer een vrije trap bracht de stand op 0-4. Nu speelde Marcel wel de bekende variant, maar Bart besloot door te steken naar Bram bij de tweede paal en die schoot hoog binnen. Dit was uiteindelijk ook de ruststand.

Toch was her en der wat irritatie tijdens de rust en niet alleen bij Woubrugge. Misschien zat de vermoeidheid ons toch dwars. In de tweede helft kwamen we niet lekker in ons spel en begon Woubrugge ook fysieker te spelen. De scheidsrechter liet dit begaan, wat de irritatie bij ons groter maakte.

Via Bart kwamen we op 2-5, maar Woubrugge hield nu gelijke tred qua score en de marge kwam niet meer boven de 3 waardoor het toch billen knijpen bleef.

Twee doelpunten van Michel in de slotfase maakten aan alle twijfel een eind en zorgde ervoor dat de drie punten mee gingen naar Zoetermeer. Kampioensvorm gevonden?

Doelpunten:

0-1: Daan (geen assist)
0-2: Marcel (vrije trap)
0-3: Bart (geen assist)
0-4: Bram (assist Bart)
2-5: Bart (assist Michel)
3-6: Michel (assist Bram)
4-7: Michel (geen assist)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU