Heren 2 on tour

Heren 2 on tour

Om 22:00 uit in Alphen a/d Rijn spelen doet rare dingen met mensen. Zo verzint Michel ineens “verplichtingen” als reden om niet te komen, alsof een speler van Heren 2 iets anders heeft als voetballen. Bart en Jacob gingen nog verder, volgens getuigen werden relatief lichte blessures expres erger gemaakt om maar niet naar Alphen te hoeven.

Dus moesten we met slechts 1 wissel spelen tegen nummer 2 ARC. Dat ging meteen lekker met een discussie over de scheids. ARC wilde doorwisselen, maar op basis van ervaringen de vorige week (geen verslag, wedstrijd gestaakt) waren wij niet akkoord. Dus 1 speler per helft fluiten.

ARC gaf meteen gas en zette vol druk, zij hadden 4 wissels dus dat kon ook makkelijk. Hier hadden we het behoorlijk lastig mee en als snel keken we tegen een behoorlijke achterstand aan. Toen ook Bram uit de wedstrijd geschopt werd, wisten we dat het een lastig verhaal ging worden. Ruststand 7-0.

In de tweede helft nam ARC gas terug en konden wij uiteindelijk de eer nog een beetje redden door die tweede helft met 3-4 te winnen. Uiteindelijke uitslag 10-4.

Doelpunten:

7-1: Daan (assist Bert)
8-2: Bert (assist Duncan)
9-3: Duncan (assist Bert)
9-4: Duncan (assist Bert)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU