Heren 2 in de beker

Heren 2 in de beker

Na een lange zomerstop dachten wij met één training wel weer klaar te zijn voor een nieuw seizoen. Dit jaar niet als Heren 3, maar als Heren 2, maar nog wel in de 4e klasse. De opening van het nieuwe seizoen was in Leiden tegen het plaatselijke 3e elftal. We moesten het zonder Jacob (vakantie) en Marcel (net vader geworden – gefeliciteerd!!) doen, maar de voor de trouwe lezers zo bekende namen zijn ook dit jaar weer van de partij.

Leiden 3 is een 5e klasser, dus op papier zou dit een makkie moeten zijn, maar bij ons is dat op de één of andere manier nooit zo. In deze wedstrijd kwamen we vrij snel op 0-1 voor, maar deze stand bleef lang op het bord staan. We probeerden Leiden uit de tent te lokken, maar ondanks de achterstand bleven ze lekker op eigen helft staan.

Uiteindelijk besloten we toch maar wat meer gas te geven en toen begonnen de doelpunten snel te vallen. Toen de 1-8 stand bereikt was, werd het achterin wat slordiger en wist Leiden ook nog een paar doelpunten te maken.

Wij bleven echter ook doorgaan met doelpunten maken en hielden de marge ruim. Uiteindelijke uitslag 6-15. Dieptepunt was de mislukte panna van Bart in eigen strafschopgebied die meteen een tegendoelpunt opleverde. Daar is de keeper nog paar keer van wakker geworden vannacht.

Volgende week in de competitie zien we hoe we er echt voor staan.

Doelpunten:

Duncan: 8 goals en 4 assists (al denkt ie zelf er 18 gescoord te hebben)
Daan: 1 goal en 1 assist
Bram: 0 goals en 3 assists
Robert: 2 goals en 2 assists
Michel: 4 goals en 5 assists
Bart: 0 goals en 2 assists (haar telt niet)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU