Heren 2 in de beker

Heren 2 in de beker

We zouden het bijna vergeten, maar Heren 2 is nog actief in de beker en moest vanavond aantreden tegen ADIO 2. ADIO 2 staat 1e in de vijfde klasse en heeft wellicht ambities om door te stoten naar de vierde klasse. Het was aan ons om hen alvast een voorproefje te geven.

Vorige week was in de competitie grote broer ADIO 1 al met minimaal verschil verslagen, maar deze wedstrijd was Tjalling weer terug en zou blijken hoe belangrijk een goede keeper voor het resultaat kan zijn.

ADIO wilde veel energie in de wedstrijd leggen en daar gaven we ze alle kans toe door lekker compact te spelen en te proberen vanuit de counter kansen te creëren. Dit ging ons niet slecht af en al snel stonden we 2-0 voor dankzij doelpunten van Duncan en Bert. ADIO kon nog heel even aansluiting vinden via de 2-1, maar dat zou de enige tegentreffer blijken te zijn.

Nog voor rust liepen we uit naar 4-1 via nog twee doelpunten van Bert, de tweede na een hele mooie actie van Duncan langs de zijlijn.

In de tweede helft was van de energie van ADIO weinig meer over, maar ook wij speelden iets minder geconcentreerd. Hierdoor bleef de marge lang op 3 of 4 doelpunten hangen. Duncan scoorde nog de 5-1 op aangeven van Bert.

De keeper van ADIO probeerde nog heel even het verschil te maken door mee te gaan voetballen, de kans die hierdoor aan Bart geboden werd om van eigen helft te scoren ging helaas mis.

Uiteindelijk stortte ADIO toch volledig in elkaar en liepen we uit naar een 9-1 overwinning. Weer een ronde verder in de beker.

Doelpunten:

1-0: Duncan (assist Bart)
2-0: Bert (assist Bart)
3-1: Bert (geen assist)
4-1: Bert (assist Duncan)
5-1: Duncan (assist Bert)
6-1: Duncan (assist Bert)
7-1: Daan (assist Duncan)
8-1: Duncan (assist Bart)
9-1: Bert (assist Duncan)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU