Heren 2 dubbelverslag

Heren 2 dubbelverslag

Omdat Duncan het nalaat een verslag van de vorige wedstrijd in te sturen, volgt hier een dubbelverslag van de avonturen van Heren 2. Wees gerust, volgende week is hij echt aan de beurt, de vaste reporter zit dan lekker op Curaçao.

Vorige week maandag moesten wij in Stompwijk aantreden tegen de plaatselijke vereniging. Het spel loopt niet echt lekker bij Heren 2, maar we blijven puntjes sprokkelen, dus kampioenskoorts in Zoetermeer.

Ook in Stompwijk liep het weer stroef. Eigenlijk keken we de hele wedstrijd tegen een achterstand aan tot we in de laatste 4 minuten weer gas gaven en uiteindelijk de wedstrijd toch winnend af konden sluiten.

Doelpunten:

2-1: Marcel (assist Duncan)
2-2: Eigen doelpunt Stompwijk
2-3: Michel (assist Bert)
5-4: Bert (assist Michel)
5-5: Duncan (geen assist)
5-6: Michel (assist Bert)

En afgelopen vrijdag (17-11) moesten we thuis spelen tegen SJZ 4. Marcel en Bert afwezig en de helft van het team laat, goede voorbereiding.

Ook dit keer hield het spel niet over, we lijken ons ritme nog niet gevonden te hebben. Maar waar we de vorige wedstrijden toch nog de punten over de streep konden trekken, lukte dat tegen de jonge, snelle spelers van SJZ niet.

We kwamen wel op voorsprong, maar konden dit niet vasthouden en liepen vanaf dat moment achter de feiten aan. SJZ stond wel heel klein en gegroepeerd waardoor het lastig was een opening te vinden.

Positief was wel dat we het tot het einde spannend hebben gehouden, op basis van eerdere ervaringen met snelle ploegen had dat ook anders kunnen lopen.

Na afloop in de kleedkamer uitgebreide tactische nabespreking, dus voor de volgende wedstrijd weer alle neuzen dezelfde kant op. We kijken al uit naar het verslag Duncan!!

Doelpunten:

1-0: Duncan (geen assist)
2-3: Michel (assist Duncan)
3-4: Duncan (assist Michel)
4-5: Michel (assist Duncan)
5-6: Michel (assist Duncan)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU