Gezocht!

Beste sportvrienden,

Zoals je wellicht hebt gemerkt groeit onze club in rap tempo. Momenteel heeft Mazzelstars maar liefst 5 heren- en 4 damesteams. Als club mogen we daar trots op zijn.
Dit betekent onder andere dat er administratief, financieel en organisatorisch enkele uitdagingen om de hoek komen kijken.
Om van komend zaalvoetbalseizoen weer een succes te kunnen maken, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers ter ondersteuning van het bestuur en haar activiteiten.
Momenteel zijn we concreet opzoek naar:

  • Sponsoren en adverteerders (ken of ben jij er één, neem contact op voor de verschillende mogelijkheden)
  • Organisatietalent: vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij de organisatie van een toernooi, een kerstborrel, een Mazzelstarsavond o.d.
  • Vrijwilligers die een wedstrijdverslag willen schrijven voor op de site.
  • Of wellicht kan je een andere bijdrage leveren welke (nog) niet benoemd is?

In de zomervakantie heeft de website een complete transformatie ondergaan. Het is nu mogelijk om heel eenvoudig je wedstrijdverslagen, foto’s en/of filmpjes van aankomende Mazzelstars wedstrijden/toernooien in te sturen. Laten we met z’n allen de site actief houden door wedstrijdverslagen te plaatsen.

Heb jij een hart voor je club en wat tijd over om de organisatie te ondersteunen? Dit zou heel fijn zijn! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Sorry, comments are closed for this post.

MENU