Geen verrassing: Mazzelstars (Vr1 / Vr2) naar halve finale beker

Geen verrassing: Mazzelstars (Vr1 / Vr2) naar halve finale beker

Vandaag een aparte wedstrijddag, voor de beker moesten de dames van VR2 tegen de dames van VR1. Waar we normaal met elkaar speelde nu dus tegen elkaar…

Iets meer dan een week geleden werd de bekerwedstrijd ingelast waar niemand op gerekend had. Het was even gepuzzel om twee teams op de been te brengen, want door blessureleed, werk, vakanties etc. waren een aantal speelsters niet inzetbaar. Maar het is gelukt! Beide teams begonnen met wat wijzigingen aan de wedstrijd. En was het vooral VR2 die vandaag met een aantal gastspelers speelde. Onze dank hiervoor, zonder jullie hadden we niet kunnen spelen.

Vr1: Danique (K), Marit (A), Kirsten K, Tansu, Jessie, Marieke.
Vr2: Josine (A), Joëlle, Nicole en gastspeelsters Manouk (K), Phuong, Maureen.

Beide teams moesten even wennen aan deze rare situatie, maar het was Mazzelstars VR1 die al snel de score opende via een afstandsschot van Jessie 0-1. Niet veel later word Marit onderuit gehaald, maar laat de scheidsrechter goed doorgaan. Jessie kan de bal daardoor makkelijk binnenschieten 0-2.
VR2 werkt hard en heeft af en toe ook kansjes maar geen geluk.
Eerder wat ongeluk als de bal word voorgegeven door Jessie zodat Marieke hem kan afmaken, maar is het Josine de bal licht aanraakt en hem zo in eigen goal werkt 0-3.
Hierna kan Marieke wel haar eerste doelpunt van de avond op haar naam schrijven: dit keer schoot Marit op de paal, maar de rebound was voor Marieke 0-4.

Hierna VR2 die goed opbouwt en de bal aan Joëlle geeft, die met een goede actie en met haar linkerbeen heel fraai de 1-4 maakt.

Maar daarna weer de beurt aan VR1. Kirsten K die een lobje naar voren had en Jessie de bal vanuit de lucht mooi afmaakte 1-5. Ook de 1-6 kwam nog voor rust door een mooi doelpunt van Kisten K.

Na de rust weer een aantal kansen voor Mazzelstars VR2, maar het is keepster Danique die steeds in de weg staat.
Aan de andere kant wat verwarring: corner of keeperbal? Waar VR2 al bezig was met aanvallen en naar voren loopt is het Jessie die slim de corner opeist en neemt en Marieke haar tweede goal van de avond maakt: 1-7. Hierna loopt VR1 uit naar 1-14 met nog 3 goals van Kirsten K en hiermee op 4 doelpunten komt. Aanvoerder Marit pakt ook nog een doelpuntje mee. Nog eentje van Jessie, en de mooiste goal van de avond komt op naam van Tansu die hem aan de linkerkant van het veld mooi binnenhoudt en uit een onmogelijke hoek de bal in het goal schiet.

Ondanks 14 tegendoelpunten was het keeper Manouk die nog aardig veel ballen heeft gered!
Alles spelers die vandaag hebben ingevallen DANKJEWEL!!!!

Mazzelstars VR1 door naar de halve finale van de KNVB beker !

Verslag door: Jessie

Sorry, comments are closed for this post.

MENU