Mazzelstars vrouwen pakken weer de beker!

Mazzelstars vrouwen pakken weer de beker!

Hoe kun je je nu het beste voorbereiden op de finale van de KNVB-beker? Gewoon door uiteindelijk te doen waar je goed in bent, namelijk als team voetballen. Dat was dan ook de bedoeling en met goed weer en een serieus ingestelde en gezellige ploeg vertrok het team richting Schiedam. Uiteraard in gezelschap van diverse supporters en sponsoren. Op het vertrekpunt hing al een gezellige sfeer en de reis werd op een ontspannen wijze volbracht in de sponsorbus uit Pijnacker. Chauffeur Jaap wist al enkele stemmen los te krijgen met zijn muziek en al snel stonden we bij de Margriethal in Schiedam. De zenuwen begonnen toch langzaam wat op te spelen en sommige speelsters (begeleiders) liepen hier en daar wat te ijsberen. De voorbespreking werd in de bus al gedeeltelijk gedaan door de coach en de resterende woorden werden in de kleedkamer gesproken. Klaar ervoor? was de vraag en een volmondig “Jaaaaaa” beaamde dat. Na de voorstelronde voor het massaal opgekomen publiek was de wedstrijd daar.

_MG_4926

Het eerste fluitsignaal klonk en al direct was het gevoel goed. De wedstrijd werd eigenlijk vanaf het begin gecontroleerd en de tegenstander had niet zo heel veel in te brengen. Uiteraard waren er over en weer kansen maar Mazzelstars speelde een goede en gedegen 1e helft. De rust werd dan ook bereikt met een 0-1 voorsprong. De coach gaf aan in de rustperiode gewoon zo door te gaan omdat ” het goed stond”.

_MG_4981

Tweede helft was bijna een kopie van de eerste de helft. Mazzelstars zou zich niet uit het veld laten spelen. Goede acties en voor elkaar werken werd al beloond door de 0-2 voorsprong. Nu kon het toch niet meer mis gaan. Dat gebeurde ook niet want door de inzet van het gehele team werd de eindstand op 0-3 gebracht. Het eindsignaal en jaaaaaaaaaaaaa. De derde finale KNVB beker was voor de tweede maal in het voordeel van de Mazzelstars geëindigd. Na drie finales waarin 1 keer de tweede plaats en 2 keer de eerste plaats is gehaald mag er met trots gesproken worden over een prachtige prestatie. De avond werd afgesloten met een gezellig drankje en uiteraard de gezellige busreis terug. Met dank aan het bestuur, sponsoren en supporters.

We hopen iedereen in het nieuwe seizoen weer terug te zien bij onze wedstrijden. De dames zullen nog wat oefenwedstrijden spelen om de selectie in het komende seizoen weer op scherp te zetten. Verslag door: Ben

_MG_5090

_MG_5142

_MG_5297

Foto’s zijn gemaakt door Bram Jansen

Kijk voor meer foto’s op de Facebookpagina van Mazzelstars damesselectie

Sorry, comments are closed for this post.

MENU