Eindelijk overwinning Heren 3

Eindelijk overwinning Heren 3

Vrijdagavond stond de 6-punten wedstrijd tegen Lugdunum 6 op het programma. Een overwinning zou aansluiting betekenen met de ploegen boven ons en wat meer ruimte tussen ons en de nummer laatst geven. Na het goede optreden tegen de nr. 2 besloten die speelstijl – ook bekend als Catenaccio – voort te zetten.

Vanuit een hechte, kleine organisatie begonnen we de eerste helft. Hierdoor moest Lugdunum het spel maken en daar hadden ze moeite mee. Michel was de eerste die profiteerde van een verkeerde pass. Hij veroverde de bal en kon recht op het doel af. Keeper kansloos en 1-0 voor ons. Deze stand bleef lang op het bord staan tot Duncan het op zijn heupen kreeg en de bal laag in de korte hoek schoot. Lugdunum stelde hier weinig tegenover en wat er kwam was prooi voor Tjalling of één van de verdedigers. Met 2-0 gingen we dan ook de rust in.

In de tweede helft waren we vastbesloten ons gebruikelijke inkakmoment te vermijden. Hierbij werden we geholpen door Lugdunum, die meteen druk zetten waardoor we wel scherp moesten zijn. Even was het billenknijpen maar een schot van Michel was de keeper te machtig waarna hij de rebound zelf binnen tikte. Helaas maakte Lugdunum hierna wel een tegentreffer waardoor het toch nog even spannend werd.Een mooie goal van Duncan en zelfs een doelpunt van Marcel zorgden voor een 5-1 voorsprong. Drie minuten voor tijd maakte Lugdunum nog 5-2, maar de drie punten zijn verder niet meer in gevaar geweest.

Doelpunten:

1-0: Michel (geen assist)
2-0: Duncan (geen assist)
3-0: Michel (rebound)
4-1: Duncan (assist Jacob)
5-1: Marcel (assist Michel)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU